-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

V.Mainelytė per kitų nesupratingumą vos neprarado mamos

„Kai nežinai, kiek tau liko gyventi, apima neapsakomas gerumo jausmas, norisi visų atsiprašyti, bet kartu ieškai ramybės, bandai pasislėpti“, – apie patirtus išgyvenimus susirgus vėžiu žurnalui „Klubas“ pasakojo kino ir teatro legenda Vaiva Mainelytė. Šiandien ji vėl žvali, besišypsanti, pasirengusi naujiems gyvenimo iššūkiams.
Režisieriaus ir aktoriaus Adolfo Večerskio jubiliejaus akimirkos
Aktorė Vaiva Mainelytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tačiau moteris vis dar prisimena nemalonų įvykį, kai žiniasklaidoje buvo išplatinta informacija apie jos sveikatos būklę. Apie V.Mainelytės ligą nieko nežinojusi motina patyrė sunkių išgyvenimų, jie net pakenkė sveikatai. 

„Žmonės – ne daktarai, todėl manau, kad apie sveikatą su nepažįstamais žmonėmis nereikėtų kalbėti. Be to, dėl savo atvirumo jau nudegiau – vienas dienraštis be mano sutikimo išspausdino straipsnį, kuriame atskleidė mano sveikatos būklę. Tuomet nusprendžiau nebeduoti interviu ne tik tam dienraščiui, bet ir apskritai jokiam žurnalistui.

Esu patikli, maniau, kad žurnalistė nuoširdžiai klausia, kaip jaučiuosi. Be to, perspėjau, kad interviu neduodu. Prisiminus šią istoriją mane tiesiog nupurto, tas dienraštis pakenkė ne tiek man, kiek įskaudino mano mamą, kuriai po šio straipsnio teko du kartus kviesti greitąją. Per kažkieno smalsumą vos nepraradau artimo žmogaus. Juk nesu oficialus asmuo, kurio sveikatos reikalai gali būti viešinami“, – žurnalui „Klubas“ sakė 61 metų moteris.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius