-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vyras sujungimo telefonu laukė 15 valandų

Australas pareiškė, kad oro bendrovė „Qantas“ jį privertė laukti taip ilgai, jog jis sugebėjo perskaityti visą vadybos vadovėlį. Vyras prie telefono laukė 15 valandų – tiek laiko užtektų nuskristi į Jungtines Valstijas.
Telefonas
Telefonas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Ryšys

Andrew Kahnas laikraščiui „Fairfax“ pasakojo, jog į „Qantas“ paskambino norėdamas patvirtinti planus sekmadienį keliauti į Niujorką. Tačiau jis atsidūrė eilėje, o įrašyta žinutė jam pranešė, kad bus kuo įmanoma greičiau sujungtas su kuriuo nors bendrovės darbuotojų.

„Norėjau išsiaiškinti, ką tiksliai jie turėjo galvoje, sakydami „kuo įmanoma greičiau“, – teigė A. Kahnas.

Kurį laiką pralaukęs verslininkas iš Adelaidės teigė nebenorėjęs prarasti vietos eilėje, taigi skambučio nenutraukė, bet  užsiėmė kitais reikalais – „naršė internete ir dirbo“.

„Taip pat sugebėjau perskaityti Maxo H. Bazermano ir Dono A. Moore`o „Judgment in Managerial Decision Making“ – daugiau kaip 200 puslapių vadovėlį“, – tvirtino jis.

Į oro bendrovę jis paskambino trečiadienį 19.22 val., o ragelį galiausiai padėjo ketvirtadienį 11.01 val., per tą laiką taip su niekuo ir nepasikalbėjęs.

„Galiausiai padėjau ragelį, nes man paprasčiausiai jau buvo gana“, – teigė A. Kahnas ir pridūrė, kad daugiau šių oro linijų paslaugomis nesinaudos.

„Qantas“ situaciją komentuoti atsisakė, nors laikraščiui teigė neturintys duomenų, kad kas nors tą dieną būtų laukęs 15 valandų. Anot bendrovės, „ilgiausiai klientui teko laukti 17 minučių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius