Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zarasuose – festivalio ,,Ežerų sietuva“ uždarymas

Zarasuose – pirmojoje Lietuvos kultūros sostinėje, šį sekmadienį, liepos 3 d. Zaraso ežero Didžiojoje saloje įvyks tarptautinio liaudiškos muzikos ir dainų festivalio ,,Ežerų sietuva“ uždarymo koncertas, kuriame skambės Turkijos, Bulgarijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos kolektyvų atliekamos dainos, melodijos ir šokiai, vyks graikų šokių pamokos.
Akiminka iš ankstesnio „Ežerų sietuvos” festivalio koncerto.
Akiminka iš ankstesnio „Ežerų sietuvos” festivalio koncerto. / Arvydo Veikšros nuotr.

Festivalio organizatoriai tiki, kad tiems, kurie keliauja ežerų kraštu, galvoja, kaip įdomiai praleisti vieną iš atostogų dienų, ar turi Zarasuose giminių bei draugų – tai bus smagia proga apsilankyti jau Lietuvos pamėgtoje Didžiojoje saloje.

Šis festivalis – šventė šeimai: daugiau nei 400 kv.m. plotą užims atrakcionai vaikams. Kaip festivalio svečiai savo programą ,,Aukso fondas“ pristatys valstybinis dainų ir šokių ansamblis ,,Lietuva“, gerą nuotaiką palaikys valstybinis varinių pučiamųjų instrumentų orkestras ,,Trimitas“.

Susitikimo su žiūrovais laukia ansambliai ,,Ežerūnas“, ,,Ežerūnėlis“ ir kapela iš Zarasų, ansamblis ,,Aukštaitija“ iš Švenčionių, tautinių šokių ansamblis ,,Alanta“ iš Molėtų, folklorinis ansamblis ,,Svatra“ bei tautinių šokių ansambliai ,,Saime“, ,,Laismena“ ir ,,Liksme“ iš Daugpilio miesto bei rajono.

Festivalio metu vyks mugė, vandens pramogos ir diskoteka, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Laukiame susitikimo su dainos, muzikos ir šokio mylėtojais Zaraso ežero Didžiojoje saloje – miesto dalyje,  kuria miestelėnai ypatingai didžiuojasi, myli ir nori į ją sukviesti visą Lietuvą.

Festivalio uždarymo koncerto pradžia 15.00 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius