-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žemaičiui turtus atnešė per Tėvo dieną gautas loterijos bilietas

Sekmadienį vykusiame 1000-ajame „Teleloto“ žaidime Aukso puodą su 250 tūkst. eurų pasidalino du žaidėjai. Trečiadienį į centrinę loterijos būstinę savo dalies atsiimti atvyko šeima iš Naujosios Akmenės, kuriai atiteko 125 tūkst. eurų (arba daugiau nei 431 tūkst. litų). Antrosios Aukso puodo dalies laimėtojas iš Anykščių kol kas į loteriją nesikreipė.
1000-asis „Teleloto“ žaidimas
1000-asis „Teleloto“ žaidimas / Organizatorių nuotr.

Trečiadienio rytą į centrinę loterijos būstinę Vilniuje atvykusi šeima iš Naujosios Akmenės jautėsi nedrąsiai, bet patikinti, kad bilietas tikrai laimingas, sutiko papasakoti savo sėkmės istoriją.

„Apie „Teleloto“ laimėtus automobilius ir didelius pinigus girdėjom ne kartą, bet kad taip atsitiks mums – nedrįsom net svajoti ir dabar dar netikim“, – pasakojo pusės Aukso puodo savininkai.

Sekmadienio „Teleloto“ lošimui žaidėjai turėjo tris bilietus. Vieną jų dukra nupirko tėčiui Tėvo dienos proga. Būtent šis bilietas ir atnešė turtus šeimai. Apie tai, kad laimėjo didelę sumą pinigų žemaičiai sužinojo tik pirmadienio rytą, kai dukra bilietą patikrino internetu.

„Nepatikėjom, galvojom, kad vaikas juokauja, įsitikinom tik kai patys kompiuterio ekrane pamatėm savo bilieto numerį ir šešiaženklę pinigų sumą šalia“, – tos dienos įvykius prisiminė šeimos galva.

Kur leis pinigus – nesvarstė

Apie tai, kur išleis laimėtus pinigus, šeima kol kas rimtai nesvarstė: „Seniau pasvajodavom, kad laimėję pirktume gerą mašiną, apkeliautume pasaulį“.

Dabar laimėtojų planai kur kas žemiškesni – atnaujinti seniai remonto nemačiusį būstą, galbūt išvykti atostogų.  Tiesa, svajonių šalies šeima dar neišsirinko. Didžiausias žemaičių noras – padėti dukrai, kuri netrukus paliks tėvų namus ir pradės savarankišką gyvenimą.

Trečiąkart laimėjo Naujojoje Akmenėje

Tai jau trečias Aukso puodas, laimėtas su Naujojoje Akmenėje pirktu bilietu. Prieš tai su šiame mieste pirktais bilietais du žaidėjai laimėjo po daugiau nei milijoną litų, taip pat laimėti 14 didžiųjų „Teleloto“ prizų ir 17 automobilių.

1000-ajame „Teleloto“ lošime dėl šventinio Aukso puodo buvo žaidžiama iki galo, t.y. žaidimo nestabdė joks auksinis kamuoliukas. Žaidėjams taip pat atiteko 4 automobiliai, 1000 šventinių prizų, dar 21 600 Eur pasidalino TV studijos žaidėjai.    

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius