Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalistas iš Krasnodaro suvalgė savo straipsnį

Krasnodaro (Rusija) žurnalistas Viačeslavas Ledovskis suvalgė savo dvejų metų senumo straipsnį, praneša lenta.ru.
Spauda
Spauda / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Straipsnis pavadinimu „Pažadėto laukti ketverius metus?“ buvo išspausdintas 2010 metų lapkritį. Publikacijoje žurnalistas pasižadėjo suvalgyti jį, jei per ketverius metus prasidės ketvirto tilto per Jenisėjų statyba. V.Ledovskiui teko išpildyti savo pažadą, kadangi šį rugsėjį tiltą pradėta statyti.      

„YouTube“ publikuotame vaizdo įraše užfiksuota, kaip žurnalistas tesi savo pažadą. Iš pradžių V.Ledovskis sukarpė savo straipsnį į juosteles ir susuko į vamzdelius. Tada tuos vamzdelius sudėjo į grietinę. Jo teigimu, tai buvo reikalinga, kad procedūra būtų saugi medicininiu požiūriu.   

„Dažnai nemalonu pildyti tai, ką pažadėjai, bet arba nežadėk, arba pildyk“, – kalbėjo žurnalistas prieš pradėdamas valgyti. Valgydamas savo straipsnio dalis, V.Ledovskis sakė: „Pirmąkart apgailestauju, kad „Statybininkas“ [laikraščio pavadinimas, kuriame publikuotas straipsnis] spausdinamas ant tokio standaus ir gero popieriaus.“  

Paskutinį – 12 – vamzdelį V.Ledovskis suvalgė pasakęs tokį tostą: „Kad pasaulio pabaiga neateitų, ir Rusijoje būtų viskas gerai.“ Suvalgęs savo straipsnį (išskyrus iliustracijas) žurnalistas patarė ir visiems valdininkams išpildyti savo pažadus.

„Mūsų šalis neturi ateities, jeigu mes nesielgsime pagal principą: vyras pasakė – vyras padarė“, – teigė žurnalistas. 

VIDEO: Журналист газеты "Строитель" съел свою статью!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius