Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalo „Laima“ naujausiame numeryje skaitykite: Intriguojantis pokalbis su radijo laidos „Žurnalo LAIMA valanda“ vedėjais Ugne Barauskaite ir Giedriumi Drukteiniu

„Laimos“ žurnale šį mėnesį skaitykite:
Žurnalas „Laima“
Žurnalas „Laima“ / Viršelis

LAIMOS valanda su...

...Ugne Barauskaite ir Giedriumi Drukteiniu. Abu – patyrę tiek profesine, tiek gyvenimiškąja prasmėmis. Abu nėra eterio naujokai, bet radijo stotyje „M-1 Plius“ kartu neseniai pradėjo vesti laidą „Žurnalo LAIMA valanda“ – jos galite klausytis kiekvieną šeštadienį nuo 14 iki 16 val. Malonūs, inteligentiški, vienas kitam akių nei tiesioginiame eteryje, nei gyvenime nedrasko (kol kas), tačiau šio „Laimos“ numerio pokalbyje apie lietuvių vyrų ir moterų mentaliteto ypatumus savo poziciją gina nerinkdami diplomatiškų frazių. Juolab kad pasiginčyti yra dėl ko: kokiais gi vyrais žavisi moterys ir kokių moterų bijo vyrai; kodėl mes jaudinamės dėl kiekvieno papildomo kilogramo, o jie jaučiasi gražūs ir su alaus pilvais; kaip čia susiklostė, kad vaikai lietuvei moteriai visada kabo ant kaklo, koks bebūtų nuostabus jų tėtis...

Dovilė Štuikienė

Fotografas Tomas Kauneckas (fotostudija Ciklopas)/Ugnė Barauskaitė ir Giedrius Drukteinis
Fotografas Tomas Kauneckas (fotostudija „Ciklopas“)/Ugnė Barauskaitė ir Giedrius Drukteinis

Einam valgyti!

Kur? Ogi vietas žinoti reikia. Jei nedažnai iškeli koją iš namų, pasiklausk bičiulių, jei mėgsti pats atrasti gerų vietelių, apsidairyk, kur visada daug žmonių: nueik ir patikrink! Šįkart kalbiname populiarių ir madingų restoranų vadovus, kurie, net ir aplinkinių įnirtingai įkalbinėjami, kad sunkmečiu jų verslas mikliai užsilenks, neatsisakė savo svajonės. Ir jie vis dar užsivedę! Padiskutuoti „Laimos“ klube prie apskritojo stalo susirinko trys vilniečiai: restorano „Stebuklai“ vadovas ir virtuvės šefas Martynas Praškevičius, restorano „Kitchen“ savininkė Ejona Xhiku, restorano „Lauro lapas“ savininkas ir virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas, ir kaunietis Egidijus Trumpa, „Buon Giorno Taverna“ ir „Buon Giorno Trattoria“ savininkas.

Dovilė Štuikienė

Fotografas Augis Narmontas/Valda Bičkutė
Fotografas Augis Narmontas/Valda Bičkutė

Namo su sodu ilgesys

Pastaruoju metu tarp Vilniaus ir Maskvos migruojanti Valda Bičkutė su švelnia nostalgija prisimena Telšius: vaikystės namą ir sodą prie jo. Aktorei labai artima tai, kas siejasi su XIX amžiumi. Jį Valda perteikia ne tik rusų klasikų spektakliais, bet ir detalėmis savo senoviniame bute.

Pirmuose namuose Vilniuje menininkė dar puoselėjo romantišką gėlėtų tapetų stilių, kur dominavo „minkštos moteriškos“ faktūros, smėlio ir raudonojo vyno spalvos, todėl būstas šiek tiek panėšėjo į teatrinį buduarą. Tačiau kurdamasi naujoje erdvėje Valda pasidavė ekspresyvesnei nuotaikai – ją atspindi sodriai dažytos sienos...

„Laima“ kviečia pasisvečiuoti jaukiuose aktorės namuose jos taip pamėgtame Taurakalnio rajone.

Valdas Puteikis

Erotinės fantazijos saugo vyrus nuo depresijos

Dauguma vyrų mano, kad garsiai kalbėti apie savo erotines fantazijas yra nepadoru. Jeigu jie žinotų, kad seksualinių minčių realizavimas gali padėti išsaugoti šeimą ir išvengti depresijos, matyt, dažniau jomis dalytųsi su antrosiomis pusėmis. Septyni įvairaus amžiaus skirtingų profesijų vyrai patikėjo mums savo slapčiausias erotines fantazijas.

O ką apie dalijimąsi intymiomis paslaptimis mano psichologai? Juk, tyrimų duomenimis, net 70 procentų vyrų norėtų atvirai su savo moterimis seksualines fantazijas aptarti, bet tik ketvirtadalis jų tai daro. Kodėl?

Ieva Korsakaitė

10 kultinių grožio produktų

Metų sandūroje įprasta kalbėti apie tai, kas buvo ir bus. Dešimtukui, kurį pristatome, tinka ir viena, ir kita, nes atrodo, kad šie grožio produktai tiesiog amžini. Įdomu, ar tarp naujovių, kurios šiandien skinasi kelią į mūsų širdis ir pinigines, yra tokių, kurios taip pat švęs įspūdingus jubiliejus?

Faustina Bružaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius