Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bombay Sapphire projektas – įgyvendinta Jūsų vaizduotę

Tarptautinio konkurso „projektuok savo vaizduotę“ tikslas yra atrinkti originaliausią dalyvių viziją ir paversti ją realybe.
3D projekcija
3D projekcija / Bombay Sapphire nuotr.
Temos: 1 Projekcija

Turite lakią vaizduotę? Įsivaizduojate, kaip ji atrodytų realybėje? Bombay Sapphire® pasiryžęs ją įgyvendinti.

Bombay Sapphire® yra geriausiai vertinamas ir greičiausiai augantis aukščiausios klasės džinas pasaulyje. Šiuo metu pristato naują tarptautinį konkursą, kurio esmė yra dalyvių vaizduotės atskleidimas, o pagrindinis prizas – kūrybiškiausios vaizduotės išpildymas ir pateikimas visam pasauliui. Kūrybiškiems lietuviams tai išskirtinė galimybė pasitaikanti tik vieną kartą gyvenime. Projekto nugalėtojas turės garbės dirbti su geriausiais pasaulyje kūrybininkais, išpildymui bus pasitelktos 3D projekcijos naudojant unikalias ir naujausias technologijas, jo taip pat laukia ir piniginis 5.000 £. Prizas. Dalyvauti gali kiekvienas 18 metų sulaukęs žmogus, kuris mano, jog jo idėja yra kūrybiška ir įkvėpianti kitus.

Bombay Sapphire nuotr./3D projekcija

Bombay Sapphire® kūrybininkų komanda siekdama įkvėpti konkurso dalyvius – sukūrė pirmąją įspūdingą projekciją. Karalienės namai, esantys Senojoje karališkojoje jūrų kolegijoje Londone, buvo paversti safyro žydrumo jūra kartu su jos gyventojais, kuriuos sukurti įkvėpė su jūra susijusi pastato praeitis, vėliau jūra ir jos gyventojai galiausiai pasidavė drebėjimui ir susprogo į tūkstančius mažų safyrų.

Bombay Sapphire® produkto atstovė Lietuvoje Rasa Kašėtė teigia, jog: „Bombay Sapphire® įnešė kūrybiškumo į džino kategoriją, o įžvalgūs gėrėjai jį pamėgo dėl elegantiško, unikalaus skonio ir išskirtinio butelio dizaino. Šis prekės ženklas yra glaudžiai siejamas su dizaino bendruomene. Bombay džinas yra pastebimas naujoviškose, jaudinančiose ir dinamiškose reklaminėse kampanijose, sukurtose bendradarbiaujant su novatoriškiausiais pasaulio dizaineriais ir kūrėjais.“

Rasa tęsia: „Projektuok savo vaizduotę“ konkursas yra sukurtas tam, kad įkvėptų žmones ir išlaisvintų jų mintis nepakartojamu būdu. Mes esame laimingi, jog Lietuvai suteikta galimybė dalyvauti tokio lygio konkurse. Taigi, kviečiu visus, kurie pasižymi kūrybiškumu ir lakia vaizduote“.
Paraiškos priimamos iki sausio 14 dienos. Konkurso taisyklės ir papildoma informacija.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius