-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Diamond Night“ organizatoriai atvirai apie 10-ąjį jubiliejinį „Deimantinės nakties“ vakarėlį

Nauji metai – naujos galimybės tobulėti. Šiuo devizu naujuosius metus pradeda „Diamond Night“ renginių ciklo organizatoriai, šį mėnesį rengiantys jubiliejinį dešimtąjį vakarėlį.
„Deimantinės nakties“ akimirka
„Deimantinės nakties“ akimirka / Organizatorių nuotr.

Iki šiol „Deimantinės nakties“ vakarėliuose spėjo sudalyvauti  daugiau kaip 5000 tvarkingų svečių, o scenoje pasirodė žinomiausi Lietuvos atlikėjai : grupės  „Leon Somov & Jazzu”, „G&G Sindikatas“, Justė Starinskaitė, Soliaris, Jovani ir kiti. „Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su šiais garsiais atlikėjais ir grupėmis, kurie mūsų renginiuose surengė įspūdingus pasirodymus“. – teigia organizatoriai. 

Artėjančiame „Diamond Night“ vakarėlyje, kuris vyks sausio 25d. kokteilių bare „Lotus“, pasirodys visiems puikiai žinoma Lietuvos grupė,  laimėjusi daugelį muzikinių apdovanojimų, tarp jų ir apdovanojimą „MTV EMA“. „Tikimės, jog ši grupė mūsų svečiams padovanos dar vieną nepakartojamą vakarą, kadangi žiūrint į juos visuomet matyti didžiulė energija, profesionalumas bei kūriniai, kurių skambesys priverčia dainuoti kartu. Galbūt būtent dėl to jie buvo pirmieji Lietuvoje „MTV“ muzikiniuose apdovanojimuose nominuoti kaip greičiausiai besivystanti grupė Europoje.“ – priduria organizatoriai.

Siekdami naujovių bei išskirtinumo, jau kitą savaitę „Diamond Night“ organizatoriai,  pasitelkę į pagalbą  profesionalius fotografus, specialiai šiai grupei, kurios pavadinimo kolkas neatskleidžia, surengs išskirtinę fotosesiją, kurioje atsispindės griežtų linijų ir nuotaikingų emocijų kontrastas. Renginio metu grupės pasirodymą žada papildyti didžiulis kiekis technikos – galingas garas, spec.efektai bei apšvietimas, kuriais pasirūpins 15 metų dirbanti renginių techninio aptarnavimo grupė.  „Didžiulė užduotis laukia visų, net ir ilgą laiką šioje srityje dirbančių žmonių, kadangi turime padaryti kažką naujo, kažką, kas įstriktų žmonių atmintyje. Po truputėli užsitarnaujame žmonių simpatijas, tad negalime jų nuvilti, stengiamės judėti į priekį ir nė žingsnio atgal“.– ryžtingai nusiteikę organizatoriai.

Ir  visgi greičiausiai daugeliui, mačiusiems renginio nuotraukas ar vaizdo siužetus,  gali kilti mintis, jog šie vakarėliai skirti vadinamajam „elitui“,  tačiau organizatoriai tai kategoriškai neigia. „Mūsų vakarėliuose žmonės nėra skirstomi į vadinamuosius lygius. Čia gali patekti visi norintys, svarbiausia, jog asmenys būtų tvarkingai ir padoriai apsirengę, pozityviai nusiteikę ir atitiktų nurodytą amžiaus cenzą. Prie įėjimo tikrai neprašome parodyti darbo pažymėjimo ar piniginės turinio, tad socialinė padėtis, paprastas pilietis tu ar iš aukštuomenės, čia visiškai nesvarbu. Patariame nenuvertinti savęs ir nelyginti su kitais, o norui esant tiesiog ateiti ir gerai praleisti laiką. ” –  teigia organizatoriai.

Artėjantis „Diamond Night“ renginys vyks jau sausio 25d. kokteilių bare „Lotus“ (A.Stulginskio g. 2, Vilnius).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius