Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dr.Who“ muzikos krosnyje pleškės Radži ir Lino Adomaičio hitai

Pusiaužiemį pajutęs barsukas jau vertėsi ant kito šono, tačiau guviai nusiteikusiems naktibaldoms miegoti nėra kada. Savaitgalis vėl vilios iš savo „urvų“, o kojos pačios neš apsnigtomis Klaipėdos gatvėmis į klubą „Dr.Who“, kuriame šokinės chaotiškai smagios muzikinės liepsnos.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Organizatorių nuotr.

Eksperimentuoti nesibaiminantis ir humoro jausmo nestokojantis vakarėlių ciklas „Dr.Who Žiburėlis“ penktadienį pratęs savo švietėjišką misiją ir pažers naują porciją į Lietuvos estrados aukso fondą įėjusių šlagerių.

Šįkart disko rutulių mirgėjime ir publikos ovacijose maudysis Radži, kuris neabejotinai paaiškins, ką, kur ir su kuo reikia daryti. „Ankstesniuose „Dr.Who Žiburėliuose“ jau spėjo pasisvečiuoti maestro Stasys Povilaitis, Lietuvos pop diva Džordana Butkutė, moterų slapčiausias svajas įkūnijantis Egidijus Sipavičius bei sąnarių skausmais iki šiol nesiskundžiantis Tomas Augulis. Visgi tikime, kad net tokiame solidžiame kontekste pasirodysiančiam Radži nesudrebės nei kojos, nei balsas“, – kalbėjo klubo „Dr.Who“ Estrados skyriaus atstovai.

Šeštadienį estafetę perims Linas Adomaitis. Vokalistas primins, kad sausį tvoroms braškant nuo šalčio kaip niekad smagu pasišildyt prie gyvai atliekamos muzikos ugnies. Ji bus pakurstyta tiek puikiai žinomomis, tiek naujomis Lino dainomis, kuriose šauniai sutaria elektronika, vokalas, nebanalūs tekstai ir daug pozityvių emocijų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius