Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Festivalyje „Tamsta muzika“ ir „ U pajėgų“ pramogų desantas

Įsibėgėjant vasaros festivalių maratonui šį savaitgalį (liepos 22 – 24 d.) gyvos muzikos kokteilį plaks ir „Tamsta muzika“. Geros nuotaikos šventė nugriaudės Varėnos miškuose esančio ežero saloje pramintoje „Dainų slėniu“, kur apsilankys ir „Utenos“ alaus suburta gero laiko ambasadorių komanda – „U pajėgos“.
„U pajėgos“
„U pajėgos“ / Organizatorių nuotr.

Atvykusiųjų į trečią kartą rengiamą festivalį šiemet laukia lietuviško hip-hop‘o vėliavnešiai „G&G Sindikatas“ pasirodysiantys su jungtiniu choru „Išvien“, elektro-house‘o virtuozai „Happyendless“, originalieji „Brassbastardz“, „Empti“, „BIX“, „Saulės kliošas“ ir kiti. Festivalio desertas – amerikietis Aloe Blacc, hitu tapusios dainos „I need a dollar“ autorius.

Susirinkusiųjų laukia ne tik muzika, bet ir menininkų turgelis bei nuotykių parkas. Nuotykių porciją pasiūlys ir „U pajėgos“ atvešiančios festivalio lankytojų jau pamegtus „vandendaikčius“, kurių favoritu jau tapo batutas, festivalyje „Tundra“ išnaudotas grupiniam šuoliui:

VIDEO: U Talentas: Grupinis nėrimas per nugarą, 2011 07 09 - 10
Pavargusių Pavargusių nuo šokių, dainų ir maudynių, lauks „Utenos“ alaus palapinė, kur rasite atokaitą nuo saulės ir smagių žaidimų, mėgstantys pirties malonumus, laukiami mobilioje pirtyje.

 „U pajėgos“ primena, kad vasaros sezono „išnaudota“ jau daugiau nei pusė, todėl praleisti draugiškumu garsėjantį festivalį „Tamsta muzika“ būtų mažų mažiausiai nuodėmė, kaip ir šiais metais neišmėginti „U pajėgų“ „vandendaikčių“:

VIDEO: U Talentas: Persivertė ratu, 2011 07 09 - 10

Vietos, kuriose kiekvieną savaitgalį galite sutikti gero laiko ambasadorius,skelbiamos čia.

Kas? Trečiasis muzikos festivalis „Tamsta muzika“

Kur? „Dainų slėnis“, Varėnos rajonas.

Kada? Liepos 22 – 24 dieną

Kiek? Nuo 93 Lt

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius