Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzanova LIVE Lietuvoje atliks į kondensuotą pieną panašią programą

Menų fabrikas „Loftas“ praneša rudens sezono sensaciją – pirmą kartą Lietuvoje muzikinių tendencijų ir stilių vystytojai JAZZANOVA LIVE „Tuborg Loftas Live“ renginių serijoje atliks savo kūrybą gyvai.
„Jazzanova“
„Jazzanova“ / Beno Wolfo nuotr.
Temos: 1 „Loftas“

„Jazzanova“ – tai šešių vyrukų svajonių DJ ir prodiuserių komanda iš Berlyno, apie kurią žino vis elektroninės muzikos fanai. „Jazzanova LIVE feat. Paul Randolph“ – tai jau net devynių vyrukų grupė, kuri į Lietuvą atvažiuoja lapkričio 5 dieną.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad į Vilnių atvyksta du „Jazzanova“ prodiuseriai ir didžėjai, esminės elektroninės muzikos įrašų kompanijos „Sonar Kollektiv“ įkūrėjai, šeši talentingi džiazo pasaulyje gerbiami instrumentalistai bei vokalistas Paulas Randolphas iš turtinga muzikine istorija garsėjančio pasaulio taško – Detroito.

Tiesa, Lietuvoje „Jazzanova“ vardas linksniuotas jau keletą kartų, tačiau iki šiol čia užsukdavo dalis „Jazzanova“ DJ komandos.

Akį traukiančiu aprangos stiliumi pasižymintis Paulas Randophas dažnai yra pavadinamas vienu geriausių šių laikų Detroito muzikantų. Ponas P. Randolfas daugybę metų gyveno Brazilijoje, kur išmoko su muzika susilieti, kur muzika yra neatsiejama kasdienio gyvenimo dalis. Tačiau dabar vokalistas nesustoja keliauti po pasaulį. Vien kartu su „Jazzanova Live“ per pastaruosius kelis metus pasaulį jis apkeliavo keliasdešimt kartų, gyvo garso koncertuose atlikdamas į kondensuotą pieną panašią programą – nuo nu-jazz iki broken beat, nuo modernaus folkloro iki soulo.

Nuo to laiko, kai prieš šešiolika metų „Jazzanova“ ėmė kurti muziką, jau tada jos įsprausti į kažkokius muzkinius rėmus nebuvo lengva. Soulas? Tikrai taip. Nu-jazz ir džiazas? Irgi. Laužyti šokių aikštelės ritmai? O taip! Galima būtų tęsti, tačiau geriau vieną ir kol kas vienintelį kartą Lietuvoje tai išgirsti gyvai.

Tiesa, Lietuvoje „Jazzanova“ vardas linksniuotas jau keletą kartų, tačiau iki šiol čia užsukdavo dalis „Jazzanova“ DJ komandos. Gyvai „Jazzanova“ pradėjo groti tik prieš porą metų, išleidę savo naujausią albumą „Of All New Things“ ir vis dažniau grupė nuo šokių muzikos pasuka link gyvų pasirodymų, nuo klubų ir diskotekų – į gyvos muzikos sales ar nestandartines vietas.

„Jazzanova“ muzika mankština širdis, jos klauso ir pagal ją juda nuo Maskvos džiazmenų iki San Paulo sambos šokėjų. Visame pasaulyje ne tik melomanai, bet ir kiti profesionalūs muzikantai, į šio kolektyvo, kuris visuomet yra žingsniu priekyje, kūrybą žvelgia su didžiule pagarba.

Be to, šią vasarą „Jazzanova“ išleido naują albumą „Coming Home“, kurio pavadinimas jau sufleruoja albumo tematiką. Pasaulį koncertinių turų maršrutais maišantis „Jazzanova“ kolektyvas į „Coming Home“ sudėjo kūrinius, kuriuos jie su malonumu groja savo namuose, kurie yra sukurti būnant namuose, Vokietijoje.

„Coming Home“ tai eklektiškas, tačiau kartu ir itin harmoningas garsų mišinys, kurio aplinkoje mėgsta būti patys muzikantai. Tikrai kažką išgirsime ir iš šio albumo Vilniuje lapkričio 5 d. menų fabrike „Loftas“.

VIDEO: Jazzanova Live Show EPK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius