Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune praeiviai pakviesti piešti ir už tai gauti ledų bei medaus

Laisvės alėjoje šeštadienį verslininkai kvietė vaikus ir kitus praeivius sėsti prie stalo ir piešti. Apie 300 darbų publikuojami socialiniame tinklalapyje, o sulaukę daugiausiai palaikymo bus apdovanojami piniginiais prizais.
Laisvės alėjoje žmonės piešė ir gavo dovanų
Laisvės alėjoje žmonės piešė ir gavo dovanų / Vizija LT nuotr.

Socialinę akciją surengė įmonės „Republic“ ir „Vizija LT“. „Kvietėme piešti ir suaugusius, ir vaikus, o už tai dovanojome ledų porcijas, saldainių ir po 200 gramų medaus. Norėjome parodyti, kad žmogus gali gauti minimalią paskatą ne už dyką, o darbą, kuris turi vertę“, – pasakojo bendrovės „Vizija LT“ vadovas Vytautas Jurevičius.

Surinkta apie 300 piešinių, kurie publikuojami socialinio tinklalapio "Facebook" „Vizija LT“ profilyje. Labiausiai patikę žmonėms darbai bus apdovanojami piniginiais prizais: 400 litų už pirmą vietą, 300 litų – už antrą, 200 litų – už trečią. Dar 6 darbų autoriai gaus po 100 litų, taip pat bus paguodos prizų.  

Penktadienį „Rebublic“ ir „Vizija LT“ ant buvusios parduotuvės „Merkurijus“ tvoros atidarė fotografijų parodą „Kauno istorija fotografijose“. Didelėse nuotraukose – įvairaus laikmečio miesto nuotraukos.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius