Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone įvyks tarptautinės šunų kinkinių varžybos

Kauno rajone, Jadagoniuose balandžio 30 – gegužės1 dienomis įvyks tarptautinių šunų kinkinių varžybų „Baltijos taurė 2011“ atidarymas ir pirmasis etapas.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Varžybų organizatorių nuotr.

„Baltijos Taurės“ varžybos pirmą kartą  2008 metais buvo organizuotos Lietuvos entuziastų ir įvyko  istorinėje Lietuvos sostinėje Kernavėje. Jau 2009 metais „Baltijos taurė“ tapo daugiaetapėmis  varžybomis – po vieną etapą vyko Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje. 

Pernai, 2010 metais varžybos išaugo iki 5 etapų, kurie vyko Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje. Šiemet prie šių šalių prisideda ir Rusijos federacija, o antrasis etapas vyks Sankt Peterburge, birželio mėnesį Baltųjų naktų metu.

Varžybų tikslas – išaiškinti stipriausius sportininkus Baltijos regione individualiose      sporto rungtyse ir komandinėje įskaitoje – rudenį bus paskelbta šalis nugalėtoja. 2010 metais šalių įskaitoje nugalėtoja tapo Lietuvos komanda.

Varžybose dalyvaus stipriausi minėtų šalių sportininkai.

Kiekvienas „Baltijos Taurės“ etapas pagal nuostatus vykdomas kaip atskiros varžybos su savo apdovanojimais ir krašto, kuriame vyksta, pristatymu.

Pirmajame Baltijos Taurės etape-atidaryme sportininkai su savo augintiniais varžysis dėl Kauno rajono savivaldybės Mero Taurės. Meras Valerijus Makūnas yra šių varžybų globėjas.

Lietuvoje šiemet tai bus vienintelės  besniegių disciplinų varžybos, kuriose galima pamatyti stipriausius Lietuvos šunų kinkinių sporto atstovus. Rudenį Vokietijoje įvyksiančiame Pasaulio čempionate Lietuvos šunų kinkinių sporto federacija pirmą kartą Lietuvos istorijoje planuoja pristatyti Lietuvos rinktinę.

Varžybų Jadagoniuose atidarymas – balandžio 30 dieną 10.00 val.
Starto pradžia – 11.00 val.
Gegužės 1 dieną starto pradžia – 10.00 val.
Iškilmingi apdovanojimai – 14.00 val.
Abi varžybų dienas vyks vaikų kroso su šunimis varžybos, kuriose savo jėgas galės išbandyti ir žiūrovai su savo vaikais.
Renginys žiūrovams nemokamas, veiks lauko kavinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius