Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klube „Dr.Who“ – DJ Sash sugrįžimas

Gyva šokių muzikos legenda DJ Sash pažadą savo gerbėjams Klaipėdoje tesėjo. Vienas populiariausių praėjusio dešimtmečio šokių muzikos pionierių, pavasarį surengęs stiprų pasirodymą klube „Dr.Who“, penktadienį vėl sudrebins jo erdves.
DJ Sash
DJ Sash / dr.Who klubo nuotr.
Temos: 1 Klaipėda

„Išskirtinė data, pažymėta net trejomis vienuolikėmis, išskirtinis ir renginys“, – vakarėlio organizatoriai neabejoja, kad 11-ąją šio mėnesio dieną savo kalendoriuose klubinėtojams verta apsibraukti raudonai. Svečio kalibrą nusakantys skaičiai išties svaiginantys: 10 metų populiarumo, 17 mln. parduotų albumų kopijų, daugiau nei 60 auksinių ir platininių apdovanojimų.

Grupė „Sash!“, kurios priešakyje – Vokietijos didžėjus ir prodiuseris Sascha Lappessenas, bendradarbiavo su daugeliu populiarių dainininkų: Boy George‘u, Sarah Brightman, Adrianu Rodriguezu, Shannon, Dr.Alban. Populiarumo keliai nusidriekė ne tik Europoje, bet ir JAV, Naujojoje Zelandijoje, Rusijoje, Australijoje, Pietų Afrikoje ir Japonijoje. „Sash!“ kūrė remiksus Jeanui Micheliui Jarre‘ui, „2 Unlimited“, „OMD“, Kylie Minogue ir kitoms žvaigždėms.

Penktadienio naktis klube „Dr.Who“ žada „Sash!“ kūrinių retrospektyvą, kuri bus „apvilkta“ šiuolaikišku skambesiu ir nežabota energija. „Encore Une Fois“, „Ecuador“, „Stay“, „La Primavera“, „Mysterious Times“, „Adelante“, „Just Around The Hill“, „With My Own Eyes“ bei kitus hitus šokių aikštelėms padovanojusios grupės lyderis Sascha ankstesnius savo vizitus Lietuvoje prisimena su džiaugsmu.

Jis negailėjo komplimentų šiltai jį sutikusiai publikai, pro vokiečio akis nepraslydo ir čionykščių merginų žavesys. „Myliu Lietuvą ir grįžti čia tikrai malonu. Susidariau įspūdį, kad žmonės mėgsta ir moka linksmintis, vertina naujausią šokių muziką bei jaučia simpatijų devintojo dešimtmečio skambesiui“, – pavasarį viešėdamas Klaipėdoje kalbėjo DJ Sash.

Vokiečio pasirodymą šį penktadienį apšildys sustiprintos „Dr.Who“ pajėgos – klubo rezidentas DJ Driule XL ir „Mosquito“ vakarėlių vėliavnešys DJ Rikko el Gato.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius