-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klube „Shtab“ ypatingas svečias iš Didžiosios Britanijos – Desyn Masiello

Artėjant vasarai bei naktiniam gyvenimui Kaune įgaunant didesnį tempą, naktiniai klubai neleidžia laiko veltui, tik dar labiau didina apsukas! Besibaigiant gegužės mėnesiui, muzikos ir kultūros klubas SHTAB, pavasario sezono pabaigą palydės jį su trenksmu.
Desyn Masiello
Desyn Masiello
Temos: 1 Muzika

Penktadienį klube viešės ypatingas svečias iš Didžiosios Britanijos – Desyn Masiello, o šeštadienį lankytojai galės pasinertį į vieno iš geriausių Lietuvos duetų – The Sneekers – muzikos bangas.

Penktadienio vakarą klubas pasitiks retą svečią Lietuvoje – Desyn Masiello.
Vos keletą kartų Lietuvoje viešėjęs, tačiau įspūdingus pasirodymus paruošęs diskžokėjus, jau ne kartą įrodė esąs vertas savo vardo. Paskutinį kartą Lietuvoje – Pure Future festivalyje trakuose viešėjęs Desyn kartu su projektu S.O.S nustebino net ir visko mačiusius bei girdėjusius ir būtent tai viena iš priežasčių, kodėl šis atlikėjas gegužės 20-ąją apsilankys Kaune įsikūrusiame klube SHTAB.

 Vos tik pradėjęs savo karjerą, jis išsisikyrė nepaprasta grojimo technika ir puikia „uosle“ naujiems ir dar neatrastiems kūriniams. Keletos metų bėgyje jis jau dalinosi scena su tokiais elektroninės muzikos grandais kaip DEEP DISH, Carl Cox, 16B, John Digweed, Danny Howells ir kt. Jo vardas puikavosi tokių pasaulinių renginių ir klubų skrajutėse kaip „Creamfields“, „Renaissance“, „Pacha“, „Space“, „Glastonbury“, „Cream“. Šiuo metu keliaudamas po įvairias pasaulio šalis svečias rado laiko atsakyti į keletą mūsų užduotų klausimų.

Tai visgi, kaip prasidėjo tavo karjera? Kas tave labiausiai sudomino?

Desyn :  Mano profesionali diskžokėjaus karjera prasidėjo dar 2001 metais, galbūt keista, bet tuo metu mane atleido iš „normalaus“  darbo, būtent todėl, kad darbo metu labai daug „svajodavau“, ieškodavau naujų plokštelių ir domėdavausi visomis dj’avimo naujovėmis, rytais vėluodavau į darbą, nes naktimis praleisdavau prie muzikos, jos paieškų ir domėjimosi dar neatrastais kūriniais. Nors man viršininkas ir buvo mano geriausias draugas, tačiau bendradarbiam pradėjus reikšti nepasitenkinimą dėl mano darbo, jam teko mane atleisti. Mano širdis visada priklausė ir priklausys muzikai, meilė jai ruseno ir rusens lyg neužgesinamas laužas. Taigi nuo 2001-ųjų, jau net vienuolika metų, mėgaujuosi ja ir dalinuosi su aplinkiniais.

Praėjus šiam laikotarpiui, kaip vystėsi tavo karjera ir kaip manai kada buvo didysis „lūžis“ kai pajautei, kad tampi vis žinomesnis?

Desyn : Nemanau, kad buvo vienas didelis „lūžis“ , buvo daug mažų žingsnelių, kurių dėka vis populiarėjau ir populiarėjau. Tačiau jei visgi reiktų išsirinkti vieną įsimintiniausių savo karjeros momentų, tai turbūt būtų kai John Digweed paskambino man ir pasiūlė įrašyti OS1 2003/2004 metais – tai tikrai buvo didelis žingsnis mano karjeros laiptais. Kiek pamenu, jis atvyko į mano namus, atsisėdo ant sofos, gėrė arbatą ir klausėsi muzikos, kurią grojau iš kompiuterio. Praėjus keletui minučių, jis asmeniškai manęs paklausė ar galėčiau įrašyti pirmąjį miksą šiai serijai. Pasiūlymas reiškė, kad galiu naudoti ir groti bet kokius kūrinius ir turėti visišką artistinę laisvę, o tai man reiškė labai daug, tai buvo ypatingas pasiūlymas, su kuriuo nedvejodamas sutikau. Po kiek laiko nurimus emocijoms pagalvojau : „John Digweed sedėjo ant mano sofos ir gėrė arbatą?!“
Tai buvo kažkas neįtikėtino.

Nuo tada kai prasidėjo tavo karjerą įvyko galybės pokyčių elektroninės muzikos pasaulyje, ar galėtum palyginti tuometinę sceną ir sceną, kuri dominuoja dabar?

Desyn : Atsakyti į šį klausimą nėra paprasta, nes per tą laiką, kol groju įvyko daug pokyčių ir jie yra labai skirtingi, tai labai priklauso nuo šalies. Galėčiau pasakyti gal dvidešimt pavyzdžių ir kiekvieną jų būtų sunku pritaikyti skirtingai valstybei.
Vienose valstybėse viskas kyla, kitose leidžiasi, vienose keičiasi muzikos stiliaus populiariumas, kitose stiprėja pogrindinė scena. Labai sunku nupasakoti šį procesą. Tačiau bendrai paėmus tokias vietas, kuriose elektroninė muzika populiarėja ir žmonės yra paprastesni bei ne tokie išlepinti, tokios vietos, kuriose žmonės atiduoda save muzikai, galėčiau paminėti tokias valstybės kaip Argentina, Rumunija.

O Lietuva? Kokį įspūdį paliko pasirodymas joje ir jos žmonės?

Desyn : Lietuva taip pat ! Teigiami žmonės ir teigiama nuotaika – šie keli aspektai įsiminė ypatingai, gaila, jog Lietuvoje nebuvau jau keletą metų – nekantrauju atvažiuoti vėl.

Penktadienį grosi visai neseniai atsidariusiame klube SHTAB , ar jau teko girdėti apie jį?

Desyn : Kol kas ne, SHTAB man vis dar nauja vieta, tačiau labai laukiu savo pasirodymo gegužės 20, ir tikiuosi pamatyti ten visus, kurie skaito šį interviu!

Taip pat vakarėlio metu svečiui talkins vienas iš šiuo metu perspektyviausių diskžokėjų, klubo SHTAB rezidentas Mode MT. Tūkstantinę minią nustebinęs savo pasirodymu festivalyje „Pure Future White – Arena Show“
 Mode žada nenuvilti susirinkusiųjų ir paruošti ne ką prastesnį dj setą kupiną netikėtumų ir gilių progressive house muzikos dūžių. Išgirsti svečią iš Didžiosios Britanijos galėsite jau gegužės 20-ąją klube SHTAB.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius