-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Klubinėtojų“ džiaugsmas – GREEN NIGHT – šiemet taps kokybiškos muzikos meka

Trečiasis GREEN NIGHT Vilniaus gyventojams ir svečiams įrodys, kad meilė muzikai trunka neabejotinai ilgiau nei trejus metus.
GREEN NIGHT 2011
GREEN NIGHT 2011 / Organizatorių archyvo nuotr.
Temos: 1 Džiaugsmas

Priešingai – žaliasis virusas kasmet atveria vis daugiau sostinės naktinių klubų durų ir sutraukia vis daugiau jų lankytojų.

Šį kartą rugsėjo 28-osios naktį šėlti iki ryto kviečia ne tik rekordinis skaičius klubų, bet ir išskirtinai kokybiškos muzikos kūrėjai.

Koks tikslus naktinių klubų skaičius šiemet tampa GREEN NIGHT dalimi, organizatoriai dar neatskleidžia – tačiau patikina, kad jis neabejotinai viršys pirmaisiais metais įsitraukusius 11 klubų ar praėjusį rudenį švesti naktinį gyvenimą kvietusius 16 muzikinių vietų.

Organizatoriai ragina jėgas pradėti taupyti jau dabar – jei pirmųjų GREEN NIGHT entuziastai dar galėjo apsilankyti visose pasilinksminimo vietose, tai rugsėjo 28-osios naktis tam gali pasirodyti tiesiog per trumpa!

Nepaklysti pasirinkimų gausoje padės atsinaujinusi ir į kitą lygį žengianti GREEN NIGHT programa. Prieš kelerius metus startavusi kaip idėja, vienai nakčiai, nemokamai, su kokybiška muzikine programa atidaryti visų didžiųjų sostinės klubų duris, šį rudenį ji skelbia – tai daugiau nei atvirų durų naktis. Tai – klubinės nakties festivalis, visame pasaulyje žinomas kaip „Club fest“ žanro renginiai, kurie ypač populiarūs Europoje.

GREEN NIGHT „Club fest“ ne tik pakvies apsilankyti viename ar kitame klube, bet ir taps tikru naktinio gyvenimo gidu su trimis didžiosiomis pagrindinėmis scenomis.

Nenustebkite staiga suvokę, jog prašokote visą didžėjaus „setą“ nuo pradžių iki galo – taip tikrai gali nutikti šiemet, kai į pagrindines scenas užkops didžėjai iš JAV, Jungtinės karalystės, Italijos, Prancūzijos ir kitų šalių.

Kaip ir į kiekvieną festivalį, taip ir į šį kviečiami toli gražu ne tik vilniečiai – jame laukiami svečiai iš visų Lietuvos miestų, pasirengę įprastą miego ciklą iškeisti į analogo šalyje neturinčias, kokybiškas klubinės kultūros pramogas.

Šį įspūdingą klubinio gyvenimo reiškinį – GREEN NIGHT – pristato ir jau trečius metus klubų duris atidaro „Tuborg“. Nuo pat savo atsiradimo Lietuvoje šis prekinis ženklas yra susietas su kokybiška muzika, muzikos ikonų pasirodymais ir gyvo garso koncertais bei muzikiniais įvykiais.

Pavadinimas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius