Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klubo „Dr.Who“ Kalėdos – šilto vintažo formatu

Šventinį savaitgalį spustelėjus šaltukui pajūryje gerai kibs ne tik stintos, bet ir vakarėliai. Klube „Dr.Who“ neverta tikėtis sintetinių šypsenų ir blizgučių iš Kinijos – čia šildys šviesi nostalgija, kurią atskies lengva ironija.
DJ Driule XL
DJ Driule XL / nuotr.

Tiems, kuriems karštligiškas „šopingas“ penktadienio vakarą – ne itin maloni perspektyva, „Dr.Who“ draugiškai išties savo leteną. „Kas pasakė, kad eglę puošti smagu tik būnant 5-erių?! Tai aktualu ir sulaukus 25-eių, ir 65-erių. O jeigu kalba eina apie „Dr.Who“ eglę – tai tiesiog šventas mūsų draugų reikalas“, – kalbėjo įžiebimo ceremonmeisteriai.

Penktadienį bus ištuštintos ne tik žėrinčių papuošimų dėžės – bus deramai panaudotos ir house ritmų girliandos, kurias optimalia įtampa aprūpins energijos netaupantis DJ Driule XL.

Apie tai, jog laukdami sekmadienio „Vintage Kalėdų“ klubo draugai tiesiog spirga iš nekantrumo, liudija į „Dr.Who“ pašto dėžutę plaukiančios nuotraukos. Į raginimą siųsti išblukusias fotografijas iš savo vaikystės „žiburėlių“ atsiliepė kelios dešimtys provokacijai neatsipyrusių entuziastų. Šiandienos vakarėlių liūtai ir liūtės turėjo progos prisiminti, jog kadaise per šventes jiems teko pabuvoti ir kitokiais žvėreliais, jau nekalbant apie itin populiarius snieguolių ir nykštukų vaidmenis.

„Sekmadienio „Vintage Kalėdos“ bus nostalgiškai stilingos. „Old school“ kostiumas bei kaukė – patys reikalingiausi atributai. Tikime, kad „Dr.Who“ iniciatyva daugeliui suteikė įkvėpimo aplenkti prekybos centrus, patiems imtis rankdarbių ir paskaninti šventes lengva ironija“, – kalbėjo žirkles ir blizgantį popierių į šalį trumpam padėję klubo atstovai.

„Vintage Kalėdos“ svečius pasitiks įspūdingomis dekoracijomis ir besaike konfeti pūga. Eilėraščių deklamavimo tradicija vietą užleis klubo rezidento dedikuotam setui, tačiau nepasėdėjęs Seniui Šalčiui ant kelių neliks nė vienas to pageidaujantis – speciali „vintažinė“ fotosesija turėtų tapti vienu smagiausių vakarėlio akcentų. 

VIDEO: Steklovata Novi God Dr. Who Night Club Barmen's Team Remix

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius