Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kovo 8 dieną – neeilinis vakaras išskirtinių renginių mėgėjams

Kovo 8 dieną pramogų centre „Forum palace“ esantį „Galaxy“ klubą sudrebins Lietuvoje dar neregėtas renginys – „Tennis Show. Evolution“, savo neįprasta tematika skirtas netradicinių vakarėlių, išskirtinių renginių mėgėjams. Čia, vienoje erdvėje, subtiliai į vieną nepakartojamą šou susipins sportas, mada, specialieji efektai, teatras, šokis ir, žinoma, gera muzika. Viso vakaro metu, šių priemonių dėka bus atspindėta neįprasta renginio tema – teniso evoliucija.
„Tennis Show. Evolution“
„Tennis Show. Evolution“ / Organizatorių nuotr.

„Intriguojančia renginio programa siekiama „pavaišinti“ vakaro svečius netradiciniu reginiu ir kartu atspindėti teniso sporto evoliuciją, pradedant teatralizuotais pasirodymais apie šios teniso šakos atsiradimą ir baigiant nepamirštamu lazerių šou “Tennis Future„, nupiešiančiu ateities teniso viziją. Beje, norime pabrėžti, kad teniso evoliucija, tai tik vakaro tema, tačiau jokiais būdais renginys nėra skirtas vien teniso gerbėjams. Užtikriname, programa paliks įspūdį kiekvienam, nesvarbu, kad teniso raketė visiškai svetima.“ – sakė Joana Petkūnienė, VšĮ „ATW sprendimai“ direktorė.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama,kad ypatingos renginio datos proga, vakaro damos bus sutinkamos su išskirtiniu dėmesiu ir palepintos būtent joms skirta programos dalimi – specialiai šiam renginiui kurtos rūbų kolekcijos pristatymu. “Atėjo laikas į tenisą pažvelgti moters akimis”, – teigė Londone šio amato studijas baigusi dizainerė Lina Andriukonytė – Lyaandra. Dizainerė pristatys specialiai šiam vakarėliui kurtą kolekciją, skirtą tenisą dievinančiai, bet kartu ir elegantiškai moteriai. Išskirtinis šios kolekcijos bruožas – elegantiškumo detalės sporto ir laisvalaikio stiliuje. Žinoma, užmiršti neliks ir vyrai.

Be įspūdingo madų šou ir jau minėtų teatro elementų, vakaro programoje svečių taip pat lauks unikalaus baleto bei šviečiančio  modernaus šokio pasirodymai, nepamirštamas lazerių ir šviesų šou. Teniso fanai turės galimybę pasilepinti tikro, tačiau kartu ir netradicinio teniso žaidimo akimirkomis, na, o geros muzikos mėgėjai šėls drauge su „užvedančiu“ „Tabami Goes Clubbin“ pasirodymu. Gyvo skambesio programa iš didžiausių šokių muzikos grandų hitų kartu su „Tabami Live Band“ profesionaliais muzikantais be abejonės išjudins kiekvieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius