Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje vyks tarpklubinės „Toastmasters“ klubų varžybos

Šį šeštadienį, gegužės 28 d., 11:00 val. Vilniuje prasidės pirmosios Lietuvoje tarpklubinės „Toastmasters“ viešojo kalbėjimo varžybos, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

„Į mūsų iššūkį pasivaržyti viešojo kalbėjimo srityje pagal tarptautines „Toastmasters“ varžybų taisykles atsiliepė du klubai“ – praneša „First Toastmasters of Lithuania“ klubo prezidentas Vladas Sparanavičius. „Džiaugiuosi, kad pagaliau pavyko susitarti ir pirmosios varžybos tikrai įvyks. Esu tikras, kad tiek dalyviams, tiek žiūrovams varžybos patiks, nes, kiek man teko patirti, „Toastmasters” – maloniausias ir linksmiausias būdas praktikuoti viešąjį kalbėjimą!“

„Mes jau patyrėme, kad „teisingas“ viešasis kalbėjimas yra azartiškas, todėl jo varžybos, kaip taisyklė, „pasmerktos“ sėkmei.”– pritaria klubo „First Toastmasters of Lithuania“ viceprezidentas mokymams Andrius Kalesnykas, – „Emocijų kupina nuotrauka, kurioje užfiksuota mūsų klubo varžybų akimirka, sužavėjo žurnalo „Toastmasters“ redakciją ir buvo išplatinta visame pasaulyje tarp keliolikos tūkstančių giminingų klubų 260.000 tiražu“.

„Džiaugiamės, kad dabartinėmis tarpklubinėmis varžybomis susidomėjo oratorystės žinovai, iš kurių Rytis Juozapavičius ir Žanas Gongapševas netgi sutiko užimti nepriklausomų teisėjų kėdes“ – sako klubo viceprezidentė narystei ir varžybų organizavimo atstovė Rasa Kolesnikovaitė. „Sutarėme, kad varžybose dalyvaus trijų klubų: „First Toastmasters of Lithuania“, „Toastmasters Club Vilnius“ ir „Toastmasters Club Šiauliai“ nariai, kurie prisijungė prie klubų ne vėliau, kaip 2010 m. ir įgijo viešojo kalbėjimo patirties.“

Varžybos vyks ISM universiteto 114B auditorijoje (III rūmai), Arklių g. 18, Vilniuje. Renginys bus nemokamas ir atviras visuomenei. Išankstinės registracijos į renginį nėra. Dėl pagalbos atvykstant svečiai kviečiami kreiptis el.paštu rasa@toastmasters.lt arba per  „Facebook“ grupes „First Toastmasters of Lithuania“, „Toastmasters Club Vilnius“ ir „Toastmasters Club Šiauliai“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius