Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pagrindinėse GREEN NIGHT scenose karaliaus muzikinės šeimos

Rugsėjo 28-osios naktį Vilnius nemiegos – jau tradicija tapusi naktinių klubų atvirų durų naktis GREEN NIGHT šiemet virsta tikru naktinių klubų festivaliu! Lankytojams ji žada ne tik didžiausią per visą savo istoriją klubų pasirinkimą, bet ir išskirtinai kokybiškos muzikos pasirodymus, kuriuos bus galima išvysti trijose pagrindinėse festivalio scenose.
GREEN NIGHT 2011
GREEN NIGHT 2011 / Organizatorių archyvo nuotr.

Menų fabrike „Loftas“, muzikinius kokteilius maišančiame „Soulbox“ ir jaukiausiame Gedimino prospekto taške „Studio 9“ įsikurs ne šiaip muzikantai, o klubą atstovaujančios multikultūrinės muzikinės šeimos. Vienijami ne įprasto giminystės ryšio, o muzikinės stilistikos ir neeilinio talento kurti kokybišką muziką ir vakarėlius, muzikinių šeimų didžėjai rizikuoja tapti ir kiekvieno iš GREEN NIGHT lankytojų sielos broliais ir seserimis.

„Loftą“ naktinių klubų festivalio metu okupuos Newtown Party Crew šeima. Jos priešakyje – DJ Cam iš Prancūzijos, nuolatinis eksperimentatorius, savo šalyje vadinamas „žmogumi, gebančiu ištraukti emocijas iš mechanizmų“.

Hip-hop‘ą maišęs su džiazu, išbandęs trance muzikos ritmus ir soulą, DJ Cam laikomas house muzikos ir abstrakčiojo hip-hop‘o meistru, meilę muzikai įrodžiusiu iškart po baigtų verslo studijų pasukdamas didžėjaus keliu.
Kartu su DJ Cam Newtown Party Crew papildys ir Blockhead, užaugęs Niujorko širdyje – Manhetene – ir iš ten atsinešantis tikrą amerikietiškojo hip-hop‘o skambesį. Per plauką netapęs reperiu, Blockhead neapsiriboja tik ritmų kūryba repuojantiems – jo karjeros istorijoje yra ir breiko bei instrumentinės muzikos, kurių sintezė neabejotinai užipildys ir „Lofto“ erdves.

Hip-hopo didžėjų kompanija negali apsieiti ir be tituluočiausio šalies plokštelių meistro – DJ Mamanios. Paskutinis prie „Lofte“ įsikūrusios muzikinės šeimos jungsis Viktoro Diawaros projektas „NO DJ‘s“, jau pamiltas publikos už „mash-up‘us“ – muziką, kuriamą elektroniškai arba gyvai miksuojant ir sinchronizuojant kelias ar daugiau skirtingų muzikinių stilių instrumentines bei vokalines dainas.

Dar viena didžioji scena įsikurs „Soulbox‘e“, o kartu su ja – ir Mondayjazz šeima.

Buriančiai muzikos mylėtojų bendruomenę, kuriančiai miksų ir vakarėlių serijas „Mondayjazz“ komandai – Justui Fresh ir Tadui Quazar – pastiprinimą suteiks Lil Silva iš Didžiosios Britanijos, miksuojantis house, UK funky ir grime stilius.

VIDEO: GREEN NIGHT 2012 09 28 kaimynas

Prie „Soulbox‘o“ muzikinio pulto stos ir visas desantas lietuvaičių. Pirmasis – Mariage Proposal, teigiantis, kad jo pseudonimas siūlo su klausytojais „susižieduoti ausimis“.

Ar pavyks tai padaryti, paaiškės tik GREEN NIGHT metu, skambant Marriage Proposal kuriamam idm/dubstep/glitch žanrų mišiniui.

Po intelektualios elektroninės muzikos gūsio vienas po kito į sceną lips Lietuvos „beatmaker‘ių“ tėvu tituluojamas Vaiper Despotin ir pirmojo lietuviškojo beats kūrinio autorius Jacques Gaspard Biberkopf.

Trečiojoje pagrindinėje scenoje „Studio 9“ namus įsirengs Disco Mafia Social Club šeima, atstovaujama Tiger & Woods, Manfredo ir pačių „Disco Mafia“ judėjimo, puoselėjančio aktualią šokių muziką ir „loftinių“ vakarėlių tradicijas, iniciatorių Fast Edie & Zhill.

Pastaruosius, maišančius funk, soul ir house garsus,scenoje keis Manfredas iš „Metal on Metal“ su elektroninės šokių muzikos ritmais. „Studio 9“  vakarėlis kluminaciją pasieks su svečiais – disko muzikos genijais italais Tiger & Woods, savo muziką apibūdinantiems kaip „ateities bugis“.

Visą šią muzikinę eklektiką – tik rugsėjo 28-osios miegą pavogsiančiame GREEN NIGHT festivalyje – užkuria visada šalia muzikos einantis prekinis ženklas TUBORG, kuris dovanoja šventę patiems tikriausiems kokybiškos muzikos išsiilgusiems ne tik Vilniaus, bet ir visos Lietuvos „klubinėtojams“.

Pavadinimas
Pavadinimas

VIDEO: GREEN NIGHT 2012 09 28

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius