-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodos „Grožis“ organizatorė: „stilius + įvaizdis = sėkmė“

Spalio 18-20 dienomis Klaipėdoje „Švyturio arenoje“ organizuojama tarptautinė grožio industrijos, mados ir stiliaus idėjų paroda „Grožis 2013“.
Parodos „Grožis“ organizatorė Dovilė Vertelytė-Saldukienė
Parodos „Grožis“ organizatorė Dovilė Vertelytė-Saldukienė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Paroda Klaipėda

Tai vienintelė paroda skirta grožiui, madai ir įvaizdžio kūrimui Vakarų Lietuvoje. Jau devintą kartą rengiama paroda šiais metais stebins, džiugins ir intriguos. Apie parodos pokyčius bei joje laukiančius siurprizus mielai sutiko pasidalyti parodos organizatorė Dovilė Vertelytė – Saldukienė.

Keičiasi ne tik parodos pavadinimas, bet ir veidas. Tiek grožio srityje, tiek sveikatos atsiranda vis daugiau naujų įmonių. „Rinka, klientų ir lankytojų poreikiai bei mūsų pačių interesai diktavo pokyčius. Tik tokiu keliu galėjome išbaigti renginio koncepciją bei išvengti chaoso. Tad taip gimė dvi atskiros parodos – paroda „Grožis” ir “Sveikata” – organizavimo užkulisius atskleidžia Dovilė.

Šiais metais parodos „Grožis“ tema – stiliaus ir įvaizdžio keitimas. Anot parodos organizatorės, tai ne ekspromtu sugalvota patraukli frazė. Parodos idėja gimė diskutuojant su autoritetingais visažo, stiliaus meistrais, tyrinėjant rinką ir analizuojant šiuolaikinio žmogaus poreikius bei kasdienybę. Įtemptas gyvenimo ritmas dažnai užgožia norus bei svajones. Retas žmogus gali skirti pakankamai laiko savo išvaizdai, ypač leisti sau ekspermentuoti bei pasiduoti pokyčiams.

Mitai ir realybė

Šiuolaikinė žiniasklaida dažnai klaidina žmogų. Kaip teigia parodos „Grožis“ organizatorė, mados ir stiliaus televizijos laidos, žurnalai ar internetiniai portalai formuoja požiūrį, jog stilisto paslaugos – prabangos ženklas. Tai nusistovėjęs ir klaidinantis visuomenės stereotipas. Žmonės nepagalvoja, jog daug pinigų išvaisto rūbams, kirpėjų paslaugoms, tačiau lieka nepatenkinti gautu rezultatu. Profesionalūs stiliaus meistrai gali padėti išspręsti šias problemas. „Jie išsisaiškins tavo norus, gyvenimo būdą, mielai praleis su tavimi dieną ir padės priimti optimaliausius stiliaus sprendimus bet kokioje situacijoje.

Šie patarimai, drauge praleistas laikas ir atsakymai į galbūt ilgai ramybės nedavusius klausimus šiai dienai gali kainuoti apie 200 litų. Sukurtas stilius pagal tavo išvaizdą, charakterį gali pakeisti ne tik išvaizdą, bet ir žmogaus gyvenimą. Tai gali padėti susirasti naują darbą, padėti pasitikėti savimi, susirasti partnerį, drąsiai žengti pirmyn ir su šypsena pasitikti rytojų. Įvaizdžio suformavimas keičia žmogaus psichologiją bei santykį su savimi. O stilisto paslaugos šiandien kainuoja tikrai pigiau nei vizitas pas psichologą.“ – šypteli Dovilė ir akcentuoja, jog parodos tikslas paneigti stilistams klijuojamos prabangos etiketės principą.

Tiek specialistui, tiek galutiniui vartotojui. Parodos metu vyksiančių renginių spektras itin platus. Čia akį nuolat trauks ir stiliaus idėjas bei naujoves pateiks ne vienas drabužių dizaineris. Vienas žymiausias Lietuvos dizaineris/stilistas Liutauras Salasevičius pristatys 2013 metų vakarinių suknelių kolekciją. Taip pat vyks „Bogomolov school” įvaizdžio kūrėjų pristatymas – „Mada, spalvos”, kolekcijų „It`s my party“ (vizažistė Olesia Žuravliova „Make up and Image school“ ir „Ivory“ vestuvinių suknelių namai), „Prisilietimas“ ( Laura Viliūtė) , „10in1“ (Lina Zaveckienė) pristatymai.

Parodos organizatorė Dovilė džiaugiasi, jog parodoje sulauks svečių ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio. Sugūžėjusius į „Švyturio” areną stebins italų pasirodymai. (The Internetional team academy show). Daugkartiniai Europos ir pasaulio kirpimų čempionai, pasaulinio lygio žvaigždės  – Devis Menin, Alberto Menin ir Alessandro Vecchiato. 10 atrinktų laimingųjų parodos metu turės unikalią ir neįkainojamą galimybę atsiduoti į aukščiausio lygio specialistų rankas. Pasirodymo metu grožio, stiliaus bei įvaizdžio kūrimo meistrai vykdys įstabius ir stulbinančius kirpimus. Taip pat parodoje madingiausiųs kirpimus pristatys Europos čempionas, Rusijos kirpėjų ir kosmetologų asociacijos treneris ir teisėjas Andrej Bongin.

“Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija“  renginio metu organizuos VII Atvirą Vakarų Lietuvos čempionatą kirpėjams ir grožio meistrams. Patiems geriausiems bus suteikta galimybė prisijungti prie Lietuvos nacionalinės komandos, kuri atstovauja mūsų šaliai Europos, Pasaulio bei kituose tarptautiniuose čempionatuose, kartu treniruotis su visame pasaulyje pripažintais meistrais ir treneriais, atstovauti sau ir savo šaliai bei tobulintis ir kelti savo profesinę kompetenciją.

Parodos metu vyks net 14 specializuotų seminarų bei mokymų. „Aidos studijos”, „Make up and image school„, „Įvaizdžio ir makiažo mokyklos“, „Permanentinio makiažo meistrų asociacijos” bei kitų grožio industrijos įstaigų atstovai nuoširdžiai dalinsis patirtimi, žiniomis bei atskleis stiliaus, grožio ir mados subtilybes.

Lai pelenės istorija tęsiasi

Šnekučiuojantis su Dovile, vaizduotėje iškyla mums visiems gerai žinomos pasakos „Pelenė” siužetas. Paroda „Grožis“ suteiks progą kiekvienai norinčiai tapti princese. „Nesvarbu, ar realiame gyvenime esi namų šeimininkė, ar galbūt karjeros siekianti darboholikė. Kiekviena iš mūsų pirmiausia esame moteris. Norime atrodyti gražios, sulaukti dėmesio bei nuoširdžių komplimentų. Juk graži moteris – laiminga moteris. O grožis atsiskleidžia per išvaizdą, pasitikėjimą savimi, charakterį bei charizmą. Stilius + įvaizdis = sėkmė” – pasakoja Dovilė.

Spalio 18-20 dienomis Klaipėda pulsuos grožio ir stiliaus dvasia. Čia Jūsų laukia daugybė grožio ir mados pasaulio naujovių. Parodoje siūlomų paslaugų bei prekių asortimentas pranoks net pačio išrankiausio lankytojo lūkesčius. O renginiai, vyksiantys scenoje nepaliks abejingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius