Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Partymeister“: labiausiai pašėlęs Naujųjų metų vakarėlis

Skaičiuojantis jau trečiąjį sezoną vienas didžiausių Vilniaus klubų „Havana Social Club“ 2011 metus pasitiks įtemptomis ausimis, teigiama klubo išplatintame pranešime spaudai.
„Partymeister“ vakarėlio akimirka
„Partymeister“ vakarėlio akimirka / Organizatorių nuotr.

„Partymeister: New Years Eve’’ renginys pretenduoja tapti dar vienu didžiuliu vakarėliu, į kurį tilps ne visi norintys. ,,Tai neabejotinai bus didžiausias 2010 metų ,,Jagermeister’’ gerbėjų vakarėlis“, – įsitikinę organizatoriai.

31-osios naktį ten susirinks vieni geriausių Lietuvos didžėjų, niekada abejingų nepaliekantis ,,G&G Sindikatas’’ ir ne prastesnis svečias iš Nyderlandų Guido van Santenas. Šis olandas yra leidyklos ,,Slappa Da Bass Records’’  savininkas, kuris šokančius džiugina elektro, hauso muzikos ritmais.

,,Partymeister: New Year’s Eve’’ vakarėlyje pasirodys nepailstantis Kym Wild iš ko gero, į Lietuvos klubinę istoriją didelį indelį įnešusios didžėjų komandos ,,Metal On Metal’’, taip pat Saulty iš ,,Downtown Party Network’’ dueto, kuriuo didžiuojasi ne vienas lietuvis. Didžėjai, pasirašę kontraktą su „Eskimo“ ženklu, dar visai neseniai ir vėl nustebino pristatę Sander Kleinenberg kūrinio remiksą.

Kiti kartu keliausiantys į naujus metus – ,,Deep Inc’’ broliai, sėkmingai sukantys savo deep house laidą ,,Opus3’’ radijo eteryje, Martin Virgin iš ,,Love In Slow Motion’’, bei didžioji vakarėlių siela DJ Mamania.

Mikrofonai sausio pirmosiomis valandomis priklausys ,,G&G Sindikatas’’ vyrukams, kurie surengs gyvą pasirodymą. ,,Partymeister’’ renginiai visada palieka neišdildomus įspūdžius – tad gera metų pradžia su ‘teisinga’ muzika ir galybe linksmintis mokančių žmonių garantuota. Geriau tikrai negali būti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius