Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renginio organizatoriai žada sutalpinti visus norinčius pažiūrėti „Geriausias 2013 metų Kanų Liūtų reklamas“ ir skelbia papildomus seansus

„Jei žiūrėti reklamą, tai tik kartą metuose“ – su tokiu šūkiu jau rytoj, lapkričio 26 d., į kino teatrus atkeliaus „Geriausios 2013 metų Kanų Liūtų reklamos”.
„Kanų liūtai“
„Kanų liūtai“ / 15min.lt nuotr.

 Kaip ir kiekvienais metais abejingų nepaliekantis reginys privers dvi valandas neatplėšti akių nuo geriausių reklamos klipų, nes prestižiniais „Kanų liūtais“ apdovanoti darbai  išsiskiria aukščiausia kokybe, novatoriškomis idėjomis, humoru, šoku ir socialinio ugdymo metodais. Šiemet žiūrovų pageidavimu renginio organizatoriai surengs papildomus seansus, kad  visi norintys galėtų pamatyti geriausius reklamos darbus.

„Kiekvienais metais kokybiškos reklamos  gurmanų armija auga kaip ant mielių ir kiekvienais metais susiduriame su problema, kaip į kino teatrus sutalpinti visus norinčius, - pasakoja renginio organizatorius Algirdas Ramaška. -  Vis dėlto turime gerų naujienų:  kadangi Lietuvoje visi kino teatrai jau apsirūpino naujausia skaitmenine kino įranga, tai šiemet tikrai galėsime sutalpinti visus norinčius patekti į šį populiarų renginį. O tie, kurie nespės ar negalės pasižiūrėti reklamos darbų  lapkričio 26 dieną, tą padaryti galės lapkričio 27 ir 28 dienomis Forum Cinemas kino teatruose Vilniuje ir Kaune.“

Šiais metais festivalyje dėl prestižiškiausių reklamos apdovanojimų konkuravo 34 300 kruopščiai atrinktų geriausių videoklipų. Iš viso įvairius apdovanojimus pelnė 131 reklamos šedevras, iš kurių  tradiciškai buvo sudaryta šių metų „Geriausių 2013 metų Kanų Liūtų reklamų”  2 valandų trukmės programa. Joje žiūrovai galės pamatyti  visus darbus,  šiemet gavusius bronzos, sidabro, aukso ir „Grand Prix“ apdovanojimus. Tarp daugelio prekinių ženklų šiais metais labiausiai išsiskyrė tokių kompanijų kaip „Coca-cola“, „Volkswagen“, „Nike“, „Direct TV” reklama.

2013m. lapkričio 26 d. 19.00 ir 22.00 val. „Geriausios 2013 metų Kanų Liūtų reklamos” - „Forum Cinemas” kino teatruose visoje Lietuvoje bei kino teatre „Pasaka“. Lapkričio 27 ir 28 dienomis 19.00 ir 22.00 val. Vilniuje ir Kaune kino teatruose „Forum Cinemas“.

VIDEO: Reklama
VIDEO: Reklama

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius