-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reperis Sezzy visus kviečia į savo gimtadienio vakarėlį

Trečiadienį reperiui Sezzy suėjo 28-eri. Savo gimtadienį jis ketina pažymėti šį šeštadienį, spalio 1 d., sostinės klube „G Club” rengiamame siautulingame vakarėlyje.
SezzY B-Day
SezzY B-Day / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Sezzy Gimtadienis

„Daug kas mano, kad esu vyresnis. Kai kas man duoda ir 35-erius metus, – šypsosi Sezzy. – Bet man bus tik 28.“ Atlikėjas šią sukaktį nutarė pažymėti ne raikant tortą kameriniame vakarėlyje, o kaip pridera tikriems naktinių klubų liūtams – dovanodamas geros muzikos užtaisą savo gerbėjams.

Anot Sezzy, būtent „G Club“ kelia jam šilčiausius prisiminimus – čia jis pasitiko ne vieną savo gimimo dieną.

„Grįžtu į buvusį „Gravity“, dabartinį „G Club“, nes čia surengiau daug gerų vakarėlių, patyriau labai daug teigiamų įspūdžių. Būtent šiame klube švęsdavau ir savo gimtadienius. Man labai patinka ten tvyranti atmosfera, o po renovacijos klubas atrodo dar geriau, kokybiško garso galimybės didesnės“, – tikina atlikėjas.

Sezzy prisipažįsta, kad gimtadienis jam yra bene laukiamiausia diena metuose. „Žinau, kad pamatysiu visus žmones, kuriuos myliu, – atvirauja reperis. – Daug kas per savo gimtadienius kviečia pakoncertuoti atlikėjus arba bando muzika pasirūpinti patys. Aš rengiu savo gimtadienio šventę klube ir noriu padovanoti gerą renginį savo draugams bei tiems, kas mėgsta mano muziką.“

Beje, savo gerbėjams Sezzy ruošia ir daugiau staigmenų. Kol kas jos, žinoma, laikomos po devyniais užraktais. Pavyko nugirsti tik tiek, kad atlikėjas turi planų gyvai transliuoti savo gimtadienio vakarėlį internetu.

Kokių dovanų šia proga tikisi pats Sezzy? „Man patinka, kai mane draugai šokiruoja, – juokiasi jis. – Tačiau niekada nežiūriu į dovanos kainą. Svarbiausia įdėta meilė.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius