Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinėje startuoja „įrašomieji“ vakarėliai

Šį penktadienį, kovo 16 d. Vilniaus klube „Studio 9“ startuoja nauja kasmėnesinė vakarėlių serija – Rec●r► (Record). Pagrindinis vakarėlio akcentas – visas vakarėlio garsas (nuo gyvų pasirodymų iki DJ setų) bus įrašinėjamas. Tai vakarėlis, kuris taps įdomus ne tik jo dalyviams, kurie kažką praleido ar norės prisiminti džiugias akimirkas, bet ir nerandantiems mėgstamo didžėjaus MIX`o ar norintiems pajusti vakarėlio atmosferą. Pirmame vakarėlyje pasirodys psichodelinio popso grupė „Candee Train“ bei „KUB Collective“ didžėjai.
„Candee Train“
„Candee Train“ / Organizatorių nuotr.

Nuo neatmenamų laikų žmonija suko galvą, kaip „pagauti“ garsą. Jau devintajame amžiuje Banu Musa broliai konstravo pirmuosius automatinius instrumentus, tačiau pasauliui teko dar laukti tūkstantį metų, jog išradėjas Tomas Edisonas sukurtų fonografu demonstruojamus pirmuosius balso įrašus. Nuo tos dienos daug kas pasikeitė – šiandien dėl įrašymo technikos žmonija žino, kaip skamba žmogaus kažkada aukščiausiai išdainuota nata (atliekama Džordžijos Brown), egzorcizmo ritualai ar Martino Liuterio Kingo improvizuota kalba „Aš turiu svajonę”. Žmonės nebeprivalėjo dalyvauti įvykiuose ar gyventi tam tikru laikotarpiu, kad pajustų jų dvasią. Praėjus kuriam metui ir mūsų laikai bus įdomūs ateities kartoms. Tuo neabejoja ir renginio organizatoriai.

Pagrindiniai vakaro svečiai – psichodelinio popso atlikėjai iš Kauno „Candee Train“. Pastarieji jau vadinami baltaisiais Jimio Hedrikso vaikaičiais. Grupė, pretendavusi laimėti T.Ė.T.Ė. Metų fanko grupės nominacijoje, pristatys savo debiutinį albumą „Hypnopompic“. Šį dvejų metų darbo vaisių nemokamai galima atsisiųsti iš grupės tinklalapio. Paties koncerto metu taip pat bus galima įsigyti albumą fiziniu pavidalu, pastarasis įrištas į saldainių dėžutę primenančią pakuotę („Candee Train“ – angl. saldainių traukinys).

Renginyje prie DJ pulto šių dienų aktualia elektronika, skirta labiau ausims nei šokiams, dalinsis Pakas, Roadsman bei Mayan. Vakarėlių įrašai bus publikuojami „Studio 9“  ir „K.U.B. Collective“ Facebook paskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius