Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Soulbox" kviečia į geidulingą vakarėlį

„Soulbox" vienai nakčiai keičia pavadinimą ir tampa „LOVE CLUB“. Klubo šeimininkai jau ketvirtąjį kartą raktus perduoda „Love In Slow Motion“ komandai, kuri ir rūpinasi nakties programa.
„Love In Slow Motion“
„Love In Slow Motion“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Valentino diena

„Vis drąsiau ir drąsiau paliekame klubą jų jurisdikcijoje, jie sugeba klubą paversti tikru geismų ir meilės katilu. Nežinome, kas slepiasi už tų vaikinų nugarų, tačiau į klubą susirenka tikrai neeilinė publika, jų grojama muzika išlaisvina meilės dievus, žmonės eina iš proto. Klubo raktus atgauname tik vėlų kitos dienos vakarą, daug kas lieka už kadro, kurio daugumai nevalia pamatyti ir sužinoti“, – pasakoja soulbox‘o bosas.

LISM komanda atsakingai rikiuoja tokį vakaro planą: viena iš perspektyviausių, tinkamu karščiu spinduliuojanti grupė – „Proper Heat“, LeMings – ilgaplaukis naktinis Vilniaus kaubojus, vakaro debiutantai – „Space Conection“ ir, žinoma, St. Stereo ir Martin Virgin.

VIDEO: LÖVE CLUB @ Soul Box 02.15

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius