Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svencelės sezoną uždarys dviejų dienų sporto ir muzikos fiesta

Vėjo vadeliojimo sezonui artėjant į pabaigą, jėgos aitvarų ir burlenčių mėgėjų pamėgta gyvenvietė ant Kuršių marių kranto – Svencelė, paskutinį rugsėjo mėnesio savaitgalį kviečia į muzikalią ir sportišką dviejų dienų šiltojo sezono uždarymo šventę.
Svencelės vaizdelis
Svencelė pamėgta vėjo aitvarų aistruolių. / Rūtos Dirmaitės nuotr.

Pasak bendrovės „Svencelės sala“ vadovės Rugilės Malinauskienės, dvi dienas vyksiantis vakarėlis simboliškai uždarys pirmąjį modernaus konteinerių miestelio Svencelė veiklos sezoną, kuris buvo itin sėkmingas ir pritraukė ne tik daug ekstremalaus sporto entuziastų, bet ir pamario kraštą lankančių svečių. 

„Poilsiavietė, į kurią buvo investuota daugiau nei 1 mln. litų, pateisino mūsų lūkesčius su kaupu. Jėgos aitvarų ir burlenčių mėgėjų poreikius atitinkanti infrastruktūra, savaitgaliais sutraukdavo vidutiniškai apie 300 svečių. Populiariausia pramoga tapo tvenkinyje įrengtas reversinis kabelis su tempimo mechanizmu vandenlntėms („wakeboards“), kuriame praktikuotis galėjo ir pradedantieji ir patyrę sportininkai bet kokiu oru, net kai vėjas mariose nurimęs, – džiaugiasi R.Malinauskienė.

Šventinis Svencelės sezono uždarymo savaitgalis startuos rugsėjo 29 d. „Wake&Bake“ varžybomis, kurias organizuoja  ekstremalaus sporto mokykla „BoardSports“ ir Lietuvos Burlentininkų Asociacijos bei  „Surfhouse“ vėjo alchemikų rengiamu Lietuvos Respublikos Burlenčių Čempionatu. 

Jėgos aitvarų mylėtojai – ir profesionalai, ir merginos, ir vaikai, kviečiami dalyvauti „Kite Freestyle“, „BBE“ (Best Backroll Ever) ir „Fun“ varžybose, kurioms intensyviai rengiasi „Go2kite“ mokyklos komanda.

Renginio organizatoriai tikina, kad šventėje laukiami ne tik patyrę sportininkai ir mėgėjai, bet ir vėjo nesivaikantieji, kurių lauks speciali „SUP hangover“ estafetė. Vandens sporto centras „XPRO“ pasirūpins inventoriumi ir pradmenimis, o sėkmė priklausys jau nuo pačių pradedančiųjų lygsvaros ir užsispyrimo.

Savaitgalio fiestą Svencelėje vainikuos laiko patikrinti Manfredo ir St.Stereo miksai gyvai gryname ore. Svečių energija bei vidinėmis šildymo sistemomis rūpinsis „Red Bull“ ir „Jagermeister“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius