-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautiniame vienas prieš vieną krepšinio turnyre Lietuvai atstovaus vilnietis Dainius Novickas

„Red Bull King of the Rock“ gatvės krepšinio turnyre, vykusiame rugpjūčio 26 d. prie Vilniaus sporto rūmų, nugalėjo vilnietis Dainius Novickas. Jis keliaus į vienas prieš vieną turnyro finalinį etapą Alkatraso kalėjimo saloje, San Franciske (JAV). Tarptautiniame turnyre dalyvaus 64 stipriausi gatvės krepšinio atletai net iš 15 šalių.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Krepšinis

Dainius Novickas jau pačioje turnyro pradžioje išsiskyrė agresyviu ir galingu žaidimu. Sužaidęs tris ištvermės reikalaujančius 5 minučių mačus, pusfinalyje jis susidūrė su grėsmingu varžovu, 2011 metų „Oro karaliumi” Algirdu Palaima. Abu varžovai atidavė paskutines jėgas, tačiau savo atkaklumo ir užsispyrimo dėka triumfavo D.Novickas. Finale jis susitiko su Deivydu Aukštuoliu ir nugalėjo jį. D.Aukštuolis savaitei laimėjo „Mini Cooper Countryman” automobilį.

Organizatorių nuotr./Dainius Novickas
Organizatorių nuotr./Dainius Novickas

Nugalėtojas, draugų mėtomas į orą, vos atgavo kvapą po daug jėgų pareikalavusių 5 vienas prieš vieną mačų. Vėliau nukirpęs laimingąjį krepšinio tinklą, dėkojo organizatoriams už suteiktą galimybę. „Važiuoju į San Franciską! Važiuoju nugalėti!” – stovėdamas ant nugalėtojo pakylos sakė jis. D.Novickas krepšinį žaidžia mėgėjų lygose. 2010 m. yra pasiekęs neoficialų pasaulio rezultatyvumo rekordą – per vienas rungtynes į varžovų krepšį sumetęs 152 taškus.

D.Novickas – ne vienintelis lietuvis, kuris rugsėjo 24 d. rungsis „Red Bull King of the Rock“ finalinaime etape Alkatrase. Marius Bausys, laikinai besisvečiuojantis JAV ir nugalėjęs Bostono atrankoje, kalėjimo saloje taps savo tautiečio D.Novicko konkurentu. Jų kovas tiesiogiai iš Alkatraso bus galima stebėti redbullusa.com/kingoftherock.

 

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius