Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tėvai ruošiasi naujiems mokslo metams – sumaniausi registruojasi į „Mamų mugę"

Dėkingų dalyvių palinkėjimas „Mamų mugei“ užaugti iki „Knygų mugės“, beveik išsipildė: pernai pirmą kartą surengtas vaikiškų daiktų komisas jau po metų kviečia į 5 kartus didesnes patalpas „Litexpo“ parodų rūmuose. Organizatoriai kol kas nesiryžta prognozuoti, kiek mamų pristatys prekes ir juo labiau – kiek pirkėjų mugėje apsilankys. Tačiau ruošiamasi tikram antplūdžiui.
„Mamų mugė"
„Mamų mugė" / „Mamų mugės" organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mugė

„Vos paskelbus registraciją, per pirmas dienas prisijungė per 300 būsimųjų komiso dalyvių. Tėveliai atrado, kad tai tikrai ekonomiškas ir paprastas būdas pasiruošti naujiems mokslo metams ir, ištuštinus spintą nuo nereikalingų drabužių bei daiktų, papildyti savo biudžetą. Nors rugsėjį rūpesčių netrūksta, kai kurios mamos ir tėčiai suplanuoja savo atostogas taip, kad galėtų apsilankyti mugėje“, - šypsosi „Mamų mugės“ sumanytoja ir organizatorė Jurga Barbora Jauniškienė.

Jos, kaip ir visos mugę rengiančios žmonių komandos pagrindinis rūpestis – užtikrinti, kad tokio masto komisas įvyktų be jokių trikdžių. Visą pusmetį ypač daug dėmesio buvo skiriama IT technologijų tobulinimui. Šiemet dalyviai gali pasirinkti pristatyti daiktus į Vilniaus, Kauno arba į abiejų šių miestų „Mamų mugę“.

Nors pavasarį  „Mamų mugė“ vyko net keturiuose miestuose, rudenį nuspręsta apsiriboti tik Vilniumi (rugsėjo 12-14d.) ir Kaunu (rugsėjo 26-28d.).

„Nesinori bet kokia kaina siekti kiekybės, pirmiausia norime užtikrinti kokybę. Todėl kol kas stabdome mugių rengimą Panevėžyje ir Klaipėdoje – bent jau iki tol, kol neturėsime pakankamai resursų ir įdirbio, kad „Mamų mugė“ visur būtų vienodai patogi dalyviams“, - sakė J.B.Jauniškienė.

Ji įsitikinusi, kad mugės kokybė labai priklauso ir nuo kiekvieno iš dalyvių atsakingumo bei sąmoningumo.

„Labai svarbu, kad žmonės ne tik perskaitytų atnaujintą informaciją, bet ir pasistengtų kruopščiai laikytis taisyklių, nepatingėtų peržiūrėti pasirašomos sutarties. Labai norisi, kad kiekvienas prekes pardavimui paruoštų taip, kaip pats norėtų jas matyti pirkdamas – tik mūsų visų pastangomis galime užtikrinti komiso prekybos saugumą ir patogumą“ – sakė Jurga Barbora Jauniškienė.

Registruotis į rudens-žiemos sezono „Mamų mugę“ galima iki rugsėjo 5d. dalyvaujantiems Vilniuje ar abiejose mugėse. Iki rugsėjo 19d. gali registruotis tie dalyviai, kurie ketina savo daiktus pristatyti tik Kaune. Registruotis galite čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius