-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Blusturgis skelbia naujo sezono po atviru dangumi pradžią

Termometrų stulpeliams sparčiai kylant aukštyn gero oro ir nuotaikos nestokojantis sekmadieninis Vilniaus Blusturgis skelbia vasaros sezono pradžią. Ilgai lauktas turgelio kraustymasis po atviru dangumi ir šventinis naujo sezono atidarymas jau šį sekmadienį, gegužės 12 d.
Blusturgis Vilniaus mokytojų namuose
Blusturgis Vilniaus mokytojų namuose / Blusturgio organizatorių nuotr.

Kaitria saule ir gaiviu vėju Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje įsikūrusioje Vasaros terasoje vilniečiai ir miesto svečiai galės mėgautis iki pat rudens. Čia kiekvieną sekmadienį keli šimtai prekeivių ant stalų dėlios ir ant kabyklų kabins nebereikalingus daiktus.

Vidurdienį kiemelį užplūs įdomių daiktų ieškotojai. Daiktų istorijos iš pirmų lūpų, derybos bandant įsigyti pirkinį perpus pigiau, muzika, pusryčiai su bičiuliais – tai nepakeičiami Blusturgio ritualai.

Anot Blusturgio organizatorių, vasaros sezono atidarymas – didelė šventė, kurios laukti pradedama vos atėjus žiemai. „Džiugu, kad jo kasmet laukia vis daugiau žmonių: kai tik paskelbėme registraciją į turgų kiemelyje, beveik visos vietos buvo rezervuotos vos per pusdienį. Šį sekmadienį prie pardavėjų prisijungs ir aukcioną skelbs mados blogerių būrys, Let's HA!R pins gražiausias kasas, o muzika rūpinsis Simona Bandita iš ZIP FM“, – paklaustos, ko galima tikėtis atėjus į Vasaros terasą, vardijo organizatorės.

Pirmasis Blusturgis Vilniuje įvyko 2008-aisiais. Šie mainai akimirksniu išpopuliarėjo ir tapo gyvybingu sekmadienio popietės renginiu. Juk visi namuose turime nebereikalingų daiktų, kodėl jų neišdėliojus ant prekystalio? Blusų turgus – netikėčiausių ir įdomiausių pirkinių vieta, kur daiktai keliauja iš vienų rankų į kitas.

Blusturgio organizatorių nuotr./Blusturgis Vilniaus mokytojų namuose
Blusturgio organizatorių nuotr./Blusturgis Vilniaus mokytojų namuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius