Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus gyventojus išgąsdinęs oro baliono pilotas atsiprašė, kad sukėlė nepatogumų

Vilniuje netoli daugiabučių namų nusileidusio oro baliono pilotas teigia, kad nusileidimas nebuvo pavojingas, bet atsiprašo tų, kurie išsigando.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Simonos Krasauskienės nuotr.
Temos: 2 Dovana Oro balionas

Portalas 15min.lt rašė, kad sekmadienį, liepos 14 d., oro balionas, pilotuojamas Romano Mikelevičiaus, leidosi Vilniaus Žvėryno mikrorajono pamiškėje. Nusileidimas įvyko miesto teritorijoje, o ne, kaip buvo planuota, už miesto ribų, nes skrydžio metu netikėtai nurimo vėjas.

Įmonė „Gera dovana“, kurios reklama padabintas balionas, išplatino pranešimą. Jame paaiškintos įvykio aplinkybės.

„Šio nusileidimo metu pavojus žmonėms ar technikai nebuvo kilęs, tačiau dėl oro sąlygų turėjome leistis netoliese daugiabučių gyvenamųjų namų,“ – sako Romanas Mikelevičius.

Oreivis kategoriškai neigia informaciją, pasirodžiusią žiniasklaidoje, kad nusileidimas neplanuotoje vietoje įvyko dėl to, kad baigėsi kuras, ar kad tai buvo bendrovės „Gera dovana“ reklaminė akcija.

„Skrydis buvo vykdytas gavus skrydžių valdymo tarnybos leidimą, kuris būtų neduotas, jei oro sąlygos nebūtų tinkamos. Apie poreikį leistis Žvėryne skrydžių valdymo centras taip pat buvo informuotas, o nusileidimas dėl nenumatytų gamtinių aplinkybių įvykdytas saugiai“ – sako R. Mikelevičius.

R. Mikelevičius teigia, kad minėto nusileidimo metu keleiviai streso nepatyrė ir liko patenkinti pramoga. Pilotas atsiprašo aplinkinių namų gyventojų, kuriems ši neįprasta situacija sukėlė nerimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius