Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinia apie Caribou koncertą Vilniuje pasklido tarsi virusas

„Silence“ planą atlikėją atvežti į Vilnių. Įdomu tai, kad pirmiausia apie koncerto datą socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė būtent Caribou atstovai, o penktadienio vakarą žinią pamatę atlikėjo gerbėjai netruko ją paskleisti tarp savo draugų ir pažįstamų.
Caribou
Caribou

„Smagu, kad patiems kažkaip ypatingai startuoti iš esmės nereikėjo“, – šiuolaikinėms technologijoms dėkodamas šypsosi „Silence“ vadas didžėjus Vidmantas Čepkauskas arba Vidis. 
 
Koncerto laukia pripažinti melomanai

Radijo ir televizijos laidų vedėjas ir ypač platų muzikos spektrą klausytojams pristatantis didžėjus Rimas Šapauskas Caribou vadina metų atlikėju. „Jis beveik visuose svarbiausiuose metų festivaliuose grojo pernai, gros ir šiemet, o bilietai į solinius koncertus išgraibstomi mikliai. Juk vos paskelbus koncerto datą greit išvysi užrašą „Sold out“, – pasakoja R. Šapauskas. Ir prisipažįsta, kad užtenka „Youtube“ pasižiūrėti, kaip Caribou su grupe groja gyvai, kad neleistum sau savo akimis nepamatyti ir ausimis neišgirsti to gėrio „Lofte“.
 
Reklamos agentūros „Love“ kūrybos direktorius Tomas Ramanauskas, naktinio gyvenimo mėgėjams puikiai pažįstamas kaip didžėjų trijulės „Metal on Metal“ narys Miss America, taip pat buvo vienas pirmųjų, įsigijusių bilietus į renginį „Silence Live“. Negana to, jis į koncertą vesis ir visus agentūros „Love“ darbuotojus – štai kur rūpinimasis bendradarbių gerove!

„Caribou per pastaruosius metus išvengti galėjo tik visiškai šiuolaikinei muzikai abejingas žmogus. Juk jo kūriniai skambėjo visur – baruose, ausinukuose, diskotekose, tad net jei pavadinimas būtų negirdėtas, išgirdę pirmuosius „Odessa“ akordus tikrai linktelėsite – „Aaa, žinau“, – tvirtina aistra rinktiniams kinui ir muzikai pasižymintis T. Ramanauskas.

Anot jo, smagiausia, kad Caribou atvyksta gyvam koncertui su visa grupe, nes apie tokius pasirodymus reklamos specialistas yra girdėjęs gausybę gerų atsiliepimų, o atlikėju domisi nuo tada, kai šis vadinosi Manitoba. Beje, „Metal on Metal“ su Caribou yra bendravę ir remiksavimo reikalais, tad priežasčių apsilankyti „Silence Live“ T. Ramanauskas turi užtektinai. „Šiemet Vilniuje tikrai nebus aktualesnio koncerto“, – garantuoja jis.

„Silence Live“ su Caribou menų fabrike „Loftas“ – gegužės 30-ąją, pirmadienį. Bilietais į renginį prekiauja „Tiketa“, gegužės 19 d. (ketvirtadienį) jie brangs. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius