Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zombių eisena nuspalvins Vilniaus gatves

Geresnį miestą siekiantis sukurti judėjimas „Betono vaikai“ organizuoja pasaulyje jau 10 metų gyvuojantį renginį „Zombių eisena“. Tai Helovino šventei skirta teatrališka eisena pagrindinėmis miesto gatvėmis, kurios dalyviais kviečiami tapti visi norintys – tereikia persirengti ir nusigrimuoti zombiu.
Zombių eisena nuspalvins Vilniaus gatves
Zombių eisena nuspalvins Vilniaus gatves / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Vilnius

Zombių eisena, pirmąkart prieš 10 metų įvykusi JAV, dabar visame pasaulyje sutraukia tūkstančius dalyvių kiekviename mieste.

„Tikime, kad ši tradicija susilauks pasisekimo Lietuvoje. Visame pasaulyje žmonės eisenai ruošiasi labai kruopščiai – gaminasi kostiumus, renka idėjas grimui. Mes norime, kad viskas vyktų paprastai. Tad dalyvius kviečiame naudoti senus drabužius, grimui – paprastą pudrą ir uogienę. Įkvėpimo kostiumams ir grimui rasite mūsų puslapyje“, – pasakoja eisenos koordinatorius ir judėjimo įkūrėjas Domantas Širvinskas.

Akcijos organizatorius taip pat priduria, kad eisena – ne tik pramoginė. Jos metu į aukų dėžutes bus renkamos lėšos labdarai. Taip pat jauni žmonės, dalyvaujantys panašiuose renginiuose ir taip prisidėdami prie miesto veido kūrimo, vėliau atsakingiau žiūri į savo aplinką. Akcija bus fotografuojama ir filmuojama – ši medžiaga taps puikiu įrankiu pristatyti Vilnių ir jame vykstančius renginius.

Zombių eisena prasidės šį šeštadienį 19.00 val. nuo kavinės „Coffee Inn“ (Pilies g. 3) ir pasibaigs bare „MyBar“ (Basanavičiaus g. 2), kur vyks filmo apie zombius peržiūra. „Labai kviečiame prisijungti visus! Jei nepasitikite savo grimavimo sugebėjimais, atvykite į „Coffee Inn“ dar 18.00 val. ir nusigrimuosime kartu!“ – į akciją kviečia D.Širvinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius