-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalo „Laima“ naujausiame numeryje skaitykite: ar keičiasi vestuvių mados Lietuvoje?

„Laimos“ žurnale šį mėnesį skaitykite:
Žurnalas „Laima“
Žurnalas „Laima“ / Viršelis

Vestuvės: storos lietuviškos ar liesos europietiškos?

Dažnai jos tampa jaunavedžių amžiaus projektu: planuojamos pusmetį, metus ir dar ilgiau. Išleidžiamos joms sumos, kaip ir užmojai, auga. Nors kartais, užmetus akį į Vilniaus santuokų rūmų laiptus, miestelių bažnyčių prieigas ar Trakų ežerų pakrantes, kur pompastiškomis pozomis fotografuojasi poros, atrodo, kad regi scenas iš Lotynų Amerikos serialų.

Fotografė Nelė Chomičiūtė (OKTO.LT)/Viktorija Prokofjeva ir Alfas Ivanauskas
Fotografė Nelė Chomičiūtė („OKTO.LT“)/Viktorija Prokofjeva ir Alfas Ivanauskas

„Kisa, kam jums pinigai? Jūs neturite fantazijos!“ – auksinė Ostapo Benderio frazė galėtų būti pritaikyta nemažai daliai jaunavedžių, kurie, nenorėdami atsilikti nuo neaiškių standartų, negyvai užsiknisa tarp karoliukų, paukštukų ir raukinukų, neapsispręsdami, švęsti kaip Holivude ar kaip Ukmergėj įprasta, bet vis vien brangiai, prabangiai, kad gėda prieš gimines ir draugus nebūtų. Bet yra švenčiančių ir kitaip.

Šio mėnesio „Laimos“ numerio temoje – ką apie naujas vestuvių madas Lietuvoje mano netradicines šventes surengę jaunavedžiai? Ką patartų astrologai, fotografai ir ypatingi savo srities profesionalai – septintus metus vestuvių planuotoja dirbanti Viktorija Prokofjeva ir kulinarijos žinovas, virtuvės mitų griovėjas Alfas Ivanauskas.

Dovilė Štuikienė

Fotografas Visvaldas Morkevičius/Vytautas `apranauskas
Fotografas Visvaldas Morkevičius/Vytautas Šapranauskas

Apie ką svajoja Šapras?

Žmogus, beveik tapęs tautos nuosavybe ar naujojo folkloro personažu, aktorius Vytautas Šapranauskas, kuriuo žavimasi, piktinamasi, kuriam pavydima, kurio kiekvienas žingsnis aptarinėjamas, dėl to, patikėkite, visai nesijaudina...

Jei paprašytumėt šaltakraujiškumo recepto, tikrai pasakytų savąjį: „Neigiamas emocijas praleisk pro pirštus – kad išbyrėtų kaip smėlis. Nelaikyk š... galvoj, ištrink tą diskelį. Daryk tai, ką manai, jog sugebi, ir tiek.“

Bet šįkart pokalbis – visai ne apie darbą.

Dovilė Štuikienė

Fotografas Visvaldas Morkevičius/Jurgita Jurkutė
Fotografas Visvaldas Morkevičius/Jurgita Jurkutė



Užaugusi būsiu laiminga...

Jurgita Jurkutė-Širvaitė, ryškiausias televizijos veidas, kažkaip stebuklingai išvengia paskalų. Jei kokie nors debesėliai ir praslenka, tai nepikti ir menkai kliudantys jos gyvenimą. Tad apie pastarąjį nelabai ką žinome, bent jau – iš patikimų šaltinių. Nors vienas faktas neginčytinas: šie metai Jurgitai ypatingi – ji tapo diplomuota aktore ir pailgino pavardę. 

Tik ji, matyt, iš tų moterų, kurios nuolat turi naujų planų. Puiki priežastis susitikti pašnekėti tête-à-tête.

Julė Šiurkutė

Viraelis/Laima stilius
Viršelis/„Laima stilius“

Imperatoriaus Luciano metai

Italija, ko gero, vienintelė šalis, kurios ilgesys vadinamas atskiru terminu – Stendalio sindromu. Patys italai jo neturi, bet gal gali atskleisti ligos prigimtį kitiems. Ypač kai kalba toks italas, kaip Luciano Benettonas. Žmogus, susijęs su naujausia Italijos istorija, daug ką matęs, numatęs ir numatąs. Net dabartinė krizė – ne pirmas ekonomikos nuosmukis, kurį jis sutinka. Taigi, žino, kad ir iš jo galima rasti išeitį. Pavyzdžiui – atsikračius pesimizmo.

Išskirtinis verslininko, politiko ir filantropo interviu – „Laimai“.

Eglė Černiauskaitė

Kaip teptis kremą?

Ar žinote, kaip tinkamai naudoti serumą, veido ir akių srities kremus? Neskubėkite replikuoti: „Kas per klausimas?.. Įtekšnoji produktą į odą, ir tiek.“ Štai ką sako specialistai: „Kosmetika duotų kur kas daugiau naudos, jei pateiktume ją odai taip, kaip reikia.“

Pasiaiškinkime, kuo skiriasi kremas ir serumas, ar visoms pastarojo reikia, kaip produktus tepti, kad nauda būtų maksimali.

Faustina Bružaitė

Šįkart su „Laima“ – žurnalas „LAIMA Stilius“!

Viskas apie madą XXL formatu: 2012–2013 m. rudens–žiemos kolekcija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius