Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalo „Laima“ naujausiame numeryje skaitykite: diskusijos sumoteriškėjusių vyrų tema vėl įgauna pagreitį!

„Laimos“ žurnale šį mėnesį skaitykite:
„Laima“
„Laima“ / Žurnalo viršelis
Viganto Ovadnevo nuotr./`iandien Vido Bareikio sijonas per Auksinių scenos kryžių apdovanojimus  tik pokatas; bet, kas žino, gal kažkam jis taps įkvėpimu?
Viganto Ovadnevo nuotr./Šiandien Vido Bareikio sijonas per Auksinių scenos kryžių apdovanojimus – tik pokštas; bet, kas žino, gal kažkam jis taps įkvėpimu?

Paskolink savo sijoną

Viskas tarsi paprasta. Vyras – arba vyras, arba ne. Ir jei to tikrojo vyriškumo nėra, nepadės nei Jeilio universitetas, nei tabletės. Bet stiprioji lytis kartais būna tokia silpna, kad pakanka menko stumtelėjimo į netinkamą pusę ir vyriškumas ima tirpti kaip pavasario sniegas.

Jau gerą dešimtmetį gvildenama sumoteriškėjusių vyrų tema. Dabar diskusijos vėl turėtų įgauti pagreitį. Praėjo vyrų mados savaitė, skirta kitų metų pavasariui–vasarai, ir vaizdas – kaip karaliaus Liudviko XIV dvare: kolekcijose pilna sijonų, tunikų, suknelių.

Mums gal visai neverta nerimauti: Lietuvos vyrai neskuba domėtis mada? Tačiau palikime ramybėje podiumą ir pasigilinkime į kitas gyvenimo sritis. Atrodo, artėjame prie matriarchato, ir vyrai nėmaž tam neprieštarauja, tik žiūri, kur rasti jaukesnę vietelę...

Visvaldo Morkevičiau nuotr./Simona Jakubėnaitė
Visvaldo Morkevičiau nuotr./Simona Jakubėnaitė

Paklausykite manęs

Simonos Jakubėnaitės karjera Lietuvoje klostėsi visai sėkmingai, tačiau popmuzika niekada nebuvo didžiausia svajonė. Pabandžiusi „Eurovizijos“ scenos tvirtumą dainininkė šiuo metu karjerą kuria toli už Atlanto. Žingsnelis po žingsnelio jau keletą metų mindama Berklio muzikos koledžo Bostone slenkstį ji svajoja užkariauti Niujorką. Sakysite, per drąsu?

Simona Lietuvoje praleido visą vasarą. Daugiausia – gimtuosiuose namuose šalia Panevėžio: sostinės šurmulys jos visiškai netraukė. Jai tai – pirmos atostogos po pustrečių intensyvaus studentės gyvenimo metų Amerikoje, o mums – puiki proga pasmalsauti, kaip sekasi krimsti mokslus vienoje prestižiškiausių pasaulio muzikos mokyklų, pratintis prie pasikeitusio gyvenimo tempo ir jo diktuojamo bendravimo, kuriame netrūksta paviršutiniškumo.

Balsų kovos: įgarsinti Šreką, Garfildą, Žaibą Makvyną

Lietuviškai įvairius personažus kultiniuose animaciniuose filmuose meistriškai įgarsinę žinomi Lietuvos aktoriai už tai nėra nei nominuojami kokiuose nors apdovanojimuose, nei labai įvertinami, išskyrus, aišku, mažų ir didelių žiūrovų meilę. Užsienyje dubliažas prilyginamas vaidmens sukūrimui, pas mus kol kas tai tarsi šiaip įdomi veikla… Tačiau Lietuvoje net į gana vidutinišką filmą traukia minios žiūrovų, jei kokį nors personažą ten įgarsino dievinamas aktorius.

Linksmas pašnekesys su aktore Inga Norkute-Žviniene, neseniai savo balsą paskolinusia pačiai Juliai Roberts („Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“), ir Andriumi Rožicku, bene labiausiai patyrusiu naujosios kartos dubliažo režisieriumi Lietuvoje, kuris per šešerius metus dirbo net su 25 filmais, pradedant „Garfildu 2“, „Medžioklės sezonu“, „Ratais“, baigiant neseniai pasirodžiusiu „Ledynmečiu 4“.

4 miesto moters veidai

Rudeniop piemenaitiškos plazdančios suknelės, hipiški šortai ir provokuojantys maudymosi kostiumėliai traukiasi į spintos periferiją: centre įsitaiso miesto drabužiai.

Naujų daiktų visai nereikia daug. Funkcionaliai užpildyti spintos erdvę jums padės įgimtas stiliaus jausmas, mados žurnalai ir geriausia draugė! Ji sulaikys ir nuo pirkinių, kurie tikrai nebūtini netgi ta proga, kad radikaliai keičiate gyvenimo būdą.

„Laima“ kviečia pasidairyti po parduotuves kartu su Inga, grįžtančia į biurą po motinystės atostogų, ir jai talkinančia drauge Lina.

Staigmena!

Šio mėnesio „Laimoje“ jūsų laukia pažintis su Lotynų Amerikos žvaigžde dainininku Juanesu ir galbūt... dovana – vienas iš 100 paslėptų bilietų į jo koncertą Vilniuje („Siemens“ arena, lapkričio 7 d.)!

Juanesas
Juanesas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius