Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Knygų blogas: Ryškiausios 2008-ųjų „Alma littera“ knygos

Neabejotinai svarbiausiu praėjusių metų įvykiu ne tik leidyklai, bet ir skaitytojams, galima įvardinti visame pasaulyje populiaraus rašytojo, Oskaro laimėtojo Johno Irvingo viešnagę praėjusių metų Vilniaus knygų mugėje.
J.Irving "Kol tave rasiu"

J. Irvingas skaitytojams pristatė romaną „Kol tave rasiu“.

Jaunesnius skaitytojus pradžiuginome septintąja ir, pasak rašytojos J.K.Rowling paskutine, knyga apie žinomiausią pasaulio burtininką: „Haris Poteris ir mirties relikvijos“.

L.S.Černiauskaitė "Benedikto slenksčiai"

Metų pabaigoje skaitytojams pristatėme jaunų, bet jau pripažinimo sulaukusių rašytojų kūrinius – naują Lauros Sintijos Černiauskaitės romaną „Benedikto slenksčiai“ bei Renatos Šerelytės romaną „Mėlynbarzdžio vaikai“.

Vykinto Vaitkevičiaus ir Valentino Baltrūno knygoje – albume „Lietuva. 101 įdomiausia vieta“ pirmą kartą autoriai, remdamiesi savo žiniomis ir asmenine bei moksline patirtimi, atrinko legendines, sakralines šalies kultūros, istorijos bei gamtos pažinimui reikšmingas vietas. Tai pirmoji tokio turinio knyga, kurioje kalbama apie susidomėjimą keliančias Lietuvos vietas.

2009-ųjų „Alma Littera“ staigmenos:
Šiais metais skaitytojai sulauks savo mylimiausių autorių naujų romanų – išleisime naujus ir praėjusiais metais perkamiausių knygų sąrašuose karaliavusių J.Irvingo, I.Allende, H.Wassmo, J.Picoult romanus.

Palinkėjimas skaitytojams:
Džiaugtis ir mėgautis naujomis knygomis ir dovanoti skaitymo malonumą kitiems. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius