-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Kviečiu vakarienės“ – gurmanų kaprizai

Jei kažkas atneš maistą atvėsusį, Rasa Martens iškart nubrauks pusę balų. O vynų žinovas Aidas Akcijonaitis pasiryžęs patikrinti, ar teisingai buvo pateikti gėrimai. Panašu, kad šią savaitę lengva nebus.
KV11-07_11-11-024
KV11-07_11-11-024 / Eduardo Bareikos nuotr.

Verslininkė Danutė Elzbergienė, pirmoji šią savaitę priėmusi svečius BTV kulinariniame realybės šou „Kviečiu vakarienės“, tikėjosi nustebinti pretenzingais patiekalais. Trinta pomidorų sriuba su tigrinėmis krevetėmis keptomis svieste, paskaninta Provanso žolelėmis, kiaulienos išpjovos kepsnys su teriyaki ir serbentų padažu, pateikiamas su kmynais pagardintomis keptomis bulvytėmis, karališkas varškės pyragas – skaitydami vakaro meniu laidos dalyviai varvino seilę ir džiaugėsi patekę pas tikrą gurmaną.

Tačiau šios savaitės svečiams įtikti nelengva. „Man sriuba buvo per šalta“, – šeimininkės kulinarinius sugebėjimus kritikavo A.Akcijonaitis. Neįtiko jam ir per kietos krevetės – esą buvo pervirtos. Verslininkė R.Martens net nebandė slėpti, kad ji – labai kritiška. „Maistą svarbu patiekti ne tik skanų, bet ir tinkamos temperatūros. Jei kažkas atneš atvėsusį, nubrauksiu pusę balų“, – aiškino ji.

Jai antrino vynų gurmanas A.Akcijonaitis. „Vynas taip pat turi būti tinkamos temperatūros. Aš vaikščiosiu su matuokliu ir tikrinsiu, – šypsojosi jis, dėstydamas savo požiūrį į vyną. – Man alkoholio visai nereikia. Vynas – tai ne alkoholis. Tiesiog jis visada turi būti maisto palydovas, o ne geriamas vienas, tuomet ryte jokių pasekmių tikrai nebus“.

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė neslėpė, kad toks snobiškas požiūris jai nepatiko. „Aš nemėgstu, kai žmonės labai kritiški ir nurodinėja visiems, kaip viskas turi būti“, – prisipažino ji.

VIDEO: Danutes Vakariene

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius