Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mariaus Jampolskio gyvenimo draugė meta iššūkį Vytauto Mačernio poezijai

Kulinarinis realybės šou „Kviečiu vakarienės“ įsibėgėja: dalyviai vienas kitą vertina vis griežčiau, o vakarienės tampa vis įmantresnės. Trečiosios savaitės dalyviai stebino ne tik patiekalais, bet ir intelektualiomis diskusijomis.
Renata Uzialkaitė
Renata Uzialkaitė / BTV nuotr.

Nauja savaitė – nauji dalyviai kulinariniame realybės šou „Kviečiu vakarienės“. Nors iki šiol visai, ar beveik nepažinoję vienas kito, susitikę penki žmonės greitai rado bendrą kalbą. Redita Dominaitytė ir Stasys Baltakis – abu aktoriai. Vaida Dambrauskė – drabužių vaikams parduotuvės įkūrėja, tikrai nesiskundžianti kūrybiškumo stoka. Edmundas Končius vadovauja restoranui, o Renatą Uzialkaitę, menotyros studentę, daugelis jau žino kaip moterį, užkariavusią aktoriaus Mariaus Jampolskio širdį.

Pirmasis svečius priėmęs E.Končius visą savaitę nerimavo, kad jam būtų pasisekę geriau, jei tik nebūtų tekę pirmajam pradėti maratoną. Tačiau taip jau lėmė burtai – jam liko tik toliau mėgautis kitų ruošiamomis vakarienėmis ir kompanija.

Savaitės atradimu tapo M.Jampolskio gyvenimo draugė. Jauna mergina sugebėjo nustebinti visus. Ji drąsiai visiems sako: „Mano sriuba apsuka galvą kiekvienam vyrui“. Ar tikrai – galės įsitikinti patys paragavę. Tačiau R.Uzialkaitė ne tik prie puodų sukiojasi. „Jei aš būčiau mirusi, būdama 22 metų, mano poeziją dabar cituotų kaip Vytauto Mačernio“, – metė iššūkį ji, užsimezgus kalbai apie literatūrą. Po tokių žodžių nepaprašyti paskaityti savo eilių būtų tiesiog neįmanoma.

Kaip seksis jai ir kitiems dalyviams – žiūrėkite šią savaitę darbo dienomis 20.20 per BTV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius