Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiariausi praėjusio dešimtmečio „virusai“ (video)

Visai neseniai rašėme apie „virusus“, kurie praėjusį dešimtmetį pradėjo užkariauti internetą. Ne, kalbame ne apie piktų programuotojų sukurtas kenkėjiškas kompiuterio programas, o apie įvairią vaizdo ar garso medžiagą, kuri kaip virusas pasklisdavo internete, nes buvo juokinga, kvaila ir t. t.
S.Boyle išbandė grožio procedūrą.
S.Boyle išbandė grožio procedūrą.
Temos: 2 Susan Boyle Rusai

Ypač išpopuliarėjo „virusiniai“ vaizdo klipai, kurių sėkmingiausi sulaukdavo dešimčių ar net šimtų milijonų peržiūrų. Prisiminkime pačius žiūrimiausius.

Populiariausių 2000–2009 m. „virusinių“ filmukų dešimtuką metų pradžioje sudarė Didžiosios Britanijos dienraštis „The Daily Telegraph“. Jie labai skirtingi (linksmi, juokingi, kvaili, absurdiški), tačiau visi sulaukė nepaprasto interneto vartotojų susidomėjimo. Galbūt kurio nors dar nematėte ir jūs? Pateikiame visą sąrašą.

Taip pat primename, kad interneto konferencijoje LOGIN 2010, kuri vyks Vilniuje kovo 18 d., antrus metus iš eilės bus renkamas geriausia lietuviška „virusinė“ vaizdo medžiaga. Tad nepamirškite pasiūlyti savo kandidatų (iki kovo 1 d.) ir už juos balsuoti svetainėje www.login.lt.

1.Susan Boyle pasirodymas laidoje „Britain‘s Got Talent“

Šiuolaikinė Pelenės istorijos versija per pasaulį nuskambėjo garsiai. Susižavėjimo šūksniai, pozityvios emocijos ir geidžiamiausio praėjusių metų „YouTube“ vaizdo klipo titulas.

2. „Žvaigždžių karų“ vaikis

Vienas tų atvejų, kai galima didaktiškai pamokyti: „Jei jau kvailioji, tai niekada nedaryk to, kai įjungta vaizdo kamera.“ Kitaip atsitiks kaip Ghyslainui Razui, tapusiam pasaulio žvaigžde, kurios statusas, deja, neleido išvengti bendraamžių patyčių.

3. Dramatiškasis burundukas

Burundukas, rimtai pasikėsinęs į Alvino ir jo broliukų šlovę. Užteko tik vieno žvilgsnio!

4. Čiaudintis pandos mažylis

Šiaip pandos garsėja kaip dideli ir lėti gyvūnai. Tuo tarpu šis neklaužada įrodo, kad „svarbu ne ūgis, o smūgis“.

5. „Numa Numa“ šokis

Genialumas – paprastumas. Tai įrodyti galėtų Gary Brolsma, kurį didžioji internautų dalis pažįsta Numa Numa bičo vardu. Viskas, ko reikia, – kvailoka kvailokos dainos parodija!

6. Nepavykę nindzės triukai

Panaši bėda gali nutikti kiekvienam. Skirtumas tik tas, kad šio juodaodžio kung fu meistro fiasko pamatė milijonai.  

7. Šokio evoliucija

Genialus komiko Judsono Laipply pasirodymas, kuriame jis per 6 minutes sugeba apibendrinti XX amžiaus antros pusės šokio madų istoriją. Šis klipas net ir po penkerių metų nuo paskelbimo tebėra vienas žiūrimiausių visų laikų „YouTube“ vaizdų. 132 milijonai peržiūrų skamba įspūdingai, tiesa?

8. „Coca Cola“ ir „Mentos“ reakcija

Šį mokslinį eksperimentą atlikti galite ir jūs. Tereikia į kolos buteliuką įmesti „Mentos“ saldainį. Efektas garantuotas, tik būkite atsargūs!

9. Grupės „Ok, Go“ vaizdo klipas

Jauni rokeriai įrodo, kad norint sukurti patrauklų dainos vaizdo klipą nebūtina turėti maišo pinigų. Daugiau nei 50 milijonų peržiūrų užtikrinti gali ir keli bėgimo takeliai bei originali idėja.

10. Aršiausias Britney Spears gerbėjas

Chriso Crockerio ašaros ir jomis aplaistyta ištikimybė popscenos deivei Britney Spears pavertė jį vienu garsiausių ir kontroversiškiausių „YouTube“ personažų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius