Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Protų kovos su Robertu Petrausku“: Ką gitara turi keturias, o arfa – šešias?

Sveiki. Pradedu nuo anekdoto. Graikas, airis ir portugalas atėjo į barą išlenkti taurelės. Kas apmoka sąskaitą? Šis linksmas klausimas nepateko į šios savaitės geriausių penketuką, nes yra labai lengvas. Visi žino, kad sąskaitą apmokės vokietis. Na, dar gal prancūzas galėtų padėt, bet dabar jau kažin, nes prancūzas nebe prezidentas.
„Protų kovų klausimas“
„Protų kovų klausimas“ / „Protų kovų“ nuotr.

Praėjusios savaitės konkursą užtikrintai laimėjo daugiausia jūsų simpatijų susilaukęs Edgaro Adomaičio iš Šiaulių klausimas apie tai, kas bendro tarp Karlsono, Terminatoriaus ir Jėzaus Kristaus? Pamenate? Jie visi žadėjo sugrįžti. Šios savaitės klubo žaidėjų neabejotinas favoritas yra klausimas, kuris man iš pirmo žvilgsnio pasirodė nesudėtingas, bet paaiškėjo, kad atsakymą į jį rasti ne taip paprasta. Klausimas puikuojasi straipsnio nuotraukoje, tad tikiuosi smagiai praleisite laiką jį lukštendami.

Visą šios savaitės klausimų Top 5-uką rasite čia.

Nepamirškite atiduoti balso už labiausiai jums patikusį.

Savo balsą galite atiduoti apačioje esančioje apklausoje.

Savaitės konkurso nugalėtojo laukia: „Protų Kovų“ generalinio rėmėjo „Švyturio“ taurių kolekcija, Tyto Albos išleista Billo Brysono knyga „Namie“, „D6“ stalo žaidimų parduotuvės 50 Lt čekis ir „Protų kovų“ aso garbės ženklas.

Taip pat laukiame jūsų klausimų. Siųskite juos el. paštu protukovuklausimai@gmail.com ir nepamirškite nurodyti, kad atstovaujate „15 min“ komandai bei prisegti savo nuotraukos.

Tiek šį kartą. Nusprendžiau neišsiplėsti, nes interneto straipsneliui ko gero irgi tinka vieno profesoriaus kriterijai referatui. Jis turėtų būti pakankamai ilgas, kad būtų solidus, bet tuo pačiu pakankamai trumpas, kad sukeltų susidomėjimą. Profesorius lygino referatą su suknele, žinoma.

Gero savaitės ir iki pasimatymo.

Robertas Petrauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius