-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 26

Seimo narys Antanas tikina, kad Alytaus studentus linksmino už dyką

Parlamentaras ir šoumenas plėšė dainas kolegijos pirmakursių „cementofkėje“ bei trečiakursių „betonofkėje“.
Šventės akimirka
Šventės akimirka / AKSA nuotr.

Rimta parlamentinė veikla ir naktinės linksmybės su studentais – puikiai suderinami dalykai, įsitikinęs Seimo narys 28 metų A.Nedzinskas. „Parlamentaras irgi yra žmogus ir visi turėtų priimti jį kaip žmogų, o ne kaip kažkokį dievaitį, kuriam jau ne viskas galima ir ne visur jam dera lankytis,“ – šeštadienį 15min.lt pareiškė Antanas.Aš nesibranginu labai, gal gerų dešimtį kartų koncertavau savo rajone, – pasakojo Antanas.

Linksmasis politikas pridūrė: „Jau nuo kovo mėnesio aš laisvo savaitgalio neturiu, tai vienoj, tai kitoj vietoj kažkur dalyvauju!“

„Paprašė, kad keletą dainų padainuočiau...“

Pastarąjį kartą A.Nedzinskas savo pasirodymu sudrebino Alytaus naktinį klubą „Voro fortas“, kur ketvirtadienį vakare šurmuliavo Alytaus kolegijos pirmakursių šventė „Didžioji fuksų cementofkė“.

„Manęs paprašė Alytaus kolegijos studentų atstovybė, kad keletą dainų padainuočiau. Tai aš taip ir padariau. O prieš porą trejetą savaičių toje pačioje kolegijoje pirmakursiams studentams aš paskaitą skaičiau apie žiniasklaidos, politikos ir visuomenės sąsajas. Kaip Alytaus žmogus, aš dažnai šefuoju savo Alytaus studentus. Kai bus šauniausio studento rinkimai, galbūt vėl pasikvies mane. Kur Alytuje vyksta renginiai – aš nesibranginu labai, gal gerų dešimtį kartų koncertavau savo rajone“, – pasakojo Antanas.

Paklaustas, ar šįkart už savo „keletą dainų“ naktiniame klube gavo bent studentišką honorarą, Seimo narys atsakė neigiamai: „Be jokio atlygio!“

Studentiškos linksmybės

Kaip 15min.lt pasakojo Alytaus kolegijos studentų atstovybės (AK SA) viešųjų ryšių atstovė Erika Andriuškevičiūtė, fuksų „cementofkės“ šventę jie rengia jau penktus metus iš eilės. „Kolegijos nuliukų laukė daugybė, specialiai jiems skirtų studentiškų rungčių, kuriose jie galėjo išbandyti savo jėgas bei skrandžio dydį.

Į cementuotę susirinko dešimties grupių pirmakursiai: marketingo bei verslo vadybos studentai, įmonių ir įstaigų administravimo, informacinių sistemų technologijų, elektroninės leidybos, įmonių finansų vadybos, kompiuterinių tinklų administravimo, statybos inžinerinių sistemų, automobilių techninio eksploatavimo bei vežimo automobilių transportu grupių studentai“, – pasakojo E.Andriuškevičiūtė.

Alytaus kolegijos studentų atstovybės nuotr./Studentus linksmino Antanas Nedzinskas.
Studentus linksmino Antanas Nedzinskas.

Visą vakarą klube „Voro fortas“ nuliukams netrūko linksmų studentiškų užduočių, kurių metu jie buvo vaišinami itin aštria pica, gaiviaisiais gėrimais, turėjo pūsti balionus ir, žinoma, nugalėti kitas grupes bei įrodyti, kuri grupė yra geriausia.

„Vakarui įpusėjus išryškėjo grupės lyderės, kurios pretendavo į pirmąją vietą. Visą vakarą renginio vedėjų bei kitų grupių atstovų pati palaikomiausia grupė buvo VAT (vežimas automobilių transpotu), nes „susicementuoti“ panoro tik trys vaikinai, kurie turėjo varžytis su visomis grupėmis, kuriose buvo nuo 10 iki 25 studentų. Tačiau tik po inirtingų kovų nugalėjo verslo vadybos studentai, antroji vieta atiteko statybos inžinerinių sistemų grupei, na, o tretieji liko kompiuterinių tinklų administravimo nuliukai“, – įspūdžiais dalijosi AK SA atstovė.

Antanas: „Jie ir mokosi, ir studentauja – viskas kartu!“

Pasibaigus „fuksų“ cementuotei į klubą jau buvo įleidžiami antrakursiai bei trečiakursiai, kurių laukė „betonofkė“.

Studentų aistras kaitino Alytuje gerai žinomas, ne vienerius metus buvęs studentu, šiuo metu pasinėręs į politiką, o laisvu metu dainuojantis A.Nedzinskas. Alytaus kolegijos studentai bei svečiai ne tik šoko, bet ir drauge su Antanu traukė gerai žinomas dainas.

„Šioje vakaro dalyje taip pat netrūko daugybės rungčių bei konkursų, kurių metu buvo galima laimėti tikrai vertingų prizų“, – pasakojo E.Andriuškevičiūtė.

15min.lt paprašytas pasidalyti įspūdžiais apie Alytaus kolegijos bendruomenę, A.Nedzinskas sakė: „Jauni, linksmi. Ir mokosi, ir studentauja – viskas kartu!“

Savo ruožtu E.Andriuškevičiūtė AK SA vardu dėkojo didžiausiems savo globėjams – Alytaus kolegijai, renginio vedėjams – Nerijui Cesiuliui bei Domantui Šimkui, taip pat Alytaus naktiniam klubui „Voro fortas“ į kurį sutelpa ne tik Alytaus studentai, bet ir daugybė alytiškių, Geras DJ už smagią muziką, „Dariustudio“ ir P.J. už įamžintas cementuotės akimirkas, taip pat rėmėjams: „Parex“ bankui, „Ames“, „Dzūkų smuklei“; informaciniams rėmėjams: dienraščiui „Alytaus naujienos“, Alytaus internetiniam portalui Alytausgidas.lt, Alytaus radijui FM99.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius