-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 15

Sėkmę nešančios Kalėdų dovanos

Iki Kalėdų liko kone savaitė, o Tu, kaip kiekvienais metais, ir vėl svarstai, ką įdomesnio padovanojus mamai, tėčiui, draugui? Varstai parduotuvių duris, skaitai patariamuosius straipsnius, netgi mėgini rinkti dovanas pagal artimųjų zodiako ženklus? Luktelk, mes turime idėją. Tu gali padovanoti sėkmę!
"Teleloto" bilietas
"Teleloto" bilietas / Bendrovės nuotr.

Šiais metais vietoj tradicinių, švenčių metu dovanojamų smulkmenų, savo artimą žmogų pradžiugink loterijos bilietu. Pramoga ir šansas laimėti – būtent tai gali padovanoti Kalėdų proga.

Dovanoti bilietai laimi

Loterijų istorijoje žinomas ne vienas atvejis, kai prizai atiteko žaidėjams, kurie bilietą gavo kaip dovaną iš jiems artimų žmonių. O juk sakoma, kad geriausia mokytis iš tinkamų pavyzdžių. Štai lygiai prieš metus, buvusi finansininkė iš Kauno, „Teleloto“ žaidime laimėjo daugiau nei trečdalį milijono eurų. Laimingą bilietą ji gavo dovanų iš... savo dukros. „Pasitikiu ir tikiu savo dukros ranka“, – tąsyk pasakojo laimėtoja.

Visai neseniai, gruodžio pradžioje, ankstyva kalėdinė dovana aplankė ir vieną klaipėdietę. Jos vyras – loterijų mėgėjas, tad vieną dieną nutarė ir savo žmonai padovanoti „Vikingų loto“ bilietą. Ir jis moteriai atnešė daugiau nei 8300 Eur!

Gimtadienio dovana – 220 tūkst. Eur

Per Kalėdas nepamirštate artimųjų, tačiau ar už šventinius rūpesčius tinkamai apdovanojate save? Prieš pusantrų metų taip ėmė ir padarė prekybos srityje dirbanti vilnietė. Moteris, paskatinta mamos, gimtadienio proga pasidovanojo sau „Teleloto“ bilietą. Pastarasis atnešė jai didelę sėkmę – Aukso puodą su 220 tūkst. Eur. Moteris tąsyk pasakojo, kad jai labiausiai sekasi būtent per šventes, nes prieš Aukso puodą buvo laimėjusi prizų tiek per Velykų, tiek per Kalėdų šventinius „Teleloto” žaidimus.

Pradžiugins ir toli gyvenančius

Kalėdos – proga nudžiuginti tiek artimuosius, tiek save – užsukite čia ir įsigykite sėkmę nešančią dovaną. Beje, tai puikus šansas nustebinti ir jums svarbius žmones, gyvenančius užsienyje. Vos keli klavišų spustelėjimai – ir dovana jau nukeliaus į jūsų artimojo elektroninį paštą, nesvarbu kuriame pasaulio kampelyje jis būtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius