-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Oginskio dvaro sienų nušvis įspūdinga 3D projekcija

Rugpjūčio 3 dieną Plungėje visi norintys yra kviečiami grožėtis Žemaitijoje dar nematytu reginiu – 3D (trijų matmenų) projekcija ant nuostabaus Mykolo Oginskio dvaro rūmų pastato. 
Oginskio dvarą papuoš įspūdinga 3D projekcija
Oginskio dvarą papuoš įspūdinga 3D projekcija / „PM Screen group“ nuotr.

Dvaro fasadą vasaros naktį nušvies ne tik įspūdinga, bet ir viena didžiausių 3D projekcijų Lietuvoje. Apšviečiamas pastatas prilygs per 2011 m. Kalėdas apšviestam Katedros plotui. Šios srities specialistai PM Screen atsiveža vienus galingiausių projektorių Baltijos šalyse.

Tokio milžiniško masto animacija ant pastatų jau pakerėjo didžiųjų pasaulio miestų gyventojus. Judančiuose ir įspūdingai erdvėje iškylančiuose vaizduose persipins Plungės krašto ir dvaro istorija, gamtos, šiandieninio gyvenimo motyvai, gausybė vaizdo efektų. Tai bus ne tik stebuklingas vakaras vietiniams gyventojams, bet ir gera paskata pasisvečiuoti Plungėje, kuri yra laikoma viena patraukliausių Lietuvos vietų vietiniam turizmui.

PM Screen group nuotr./Oginskio dvarą papuoa įspūdinga 3D projekcija
„PM Screen group“ nuotr./Oginskio dvarą papuoš įspūdinga 3D projekcija

„Norime pasidalinti reginiu, kuris tikrai daro įspūdį – neįtikėtinos šiandieninės technikos galimybės išties užburia. Norime, kad mūsų žmonės savo akimis pamatytų ir pajustų, kas yra pažanga, kuri įkvepia, skatina veikti ir tikėti ateitimi. Kartu su jumis visais, gyvenančiais didesniame ar mažesniame Lietuvos miestelyje, norime nors trumpam pasijusti pasaulio gyventojais. Tikime, kad įspūdis, kurį padovanos šis reginys, išliks visam gyvenimui, todėl kviečiame atvykti su šeimomis, draugais, kaimynais…“ – teigė Laurynas Mitkus, pagrindinis renginio iniciatorius, Plungėje jau 10 metų veikiančios LHM bendrovės vadovas. „Šitas reginys tikrai yra neeilinis, nematytas, netikėtas. Mykolas Oginskis savo laiku labai domėjosi įvairiomis naujovėmis, todėl mes jungiamės prie šio projekto ir nekantraujame pamatyti, kaip viskas atrodys,“ – sakė Alvydas Bakanauskas, Žemaičių dailės muziejaus direktorius. „Labai džiugu, kad ir Lietuvoje atsiranda bendrovių vadovų, kurių filosofija ir požiūris sutampa su šių dienų pasaulio tendecijomis,“ – teigė PM Screen prezidentas Adomas Bulavas.

VIDEO: Ant Oginskio dvaro sienų nušvis įspūdinga 3D projekcija

Prieš ir tarp seansų koncertuos nuoširdus ir Žemaitijoje visada laukiamas „Smaragdinis choras“ ir jo vadovas Deivydas Zvonkus. Numatyti 2 trimatės projekcijos seansai – 23 val. ir 23.45 val.

Šventę miestelio gyventojams ir svečiams kartu su Žemaitijos Dailės muziejumi dovanoja plungiškių statybų įmonė LHM savo 10 metų veiklos proga. Renginys nemokamas, yra laukiamas kiekvienas. Taigi nepamirškite: rugpjūčio 3 d. – Plungėje 3D.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius