Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Festivalyje Rygoje pasirodys Craigas Davidas, Loreen, Inna ir pasaulio seksualiausios didžėjų mergaitės

Latvijos sostinės festivalyje „Pestivals“ liepos mėnesio viduryje keliose scenose pasirodys daugelis šiuo metu pasaulyje populiariausių muzikantų: Selah Sue, Alex Gaudino, „Melody Thornton of The Pussycat Dolls“ ir kiti.
Craig David
Craig David / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusiais metais festivalis vyko vieną dieną, jame apsilankė maždaug 10 tūkstančių žmonių ir pasirodė populiarūs muzikantai, šokėjai ir ekstremalių sporto rūšių atstovai iš viso pasaulio. Šiemet festivalis „Pestivals“ rengiamas liepos 12 ir 13 d. su dviejų dienų ir naktų trukmės programa šiose scenose – pagrindinėje, Rock, Captain Morgan ir Lieliska Davana Dirty Arena. Renginys vyks Mežaparka teritorijoje. Būtina pridurti, kad „Pestivals“ jau antrus metus rengia kompanijos iš visos Baltijos ir Lenkijos.

Festivalio tikslinė auditorija yra Rygos gyventojai ir svečiai, renginys skirtas kaip jauniems ir vyresniems žmonėms, šeimoms ir draugams. Šią vasarą festivalio Pagrindinėje scenoje pasirodys britų R&B žvaigždės Craigas Davidas, (Craigs David) ir Angel, hiphopo projektas „Last Night In Paris”, drum&bass žanro atstovai „The Qemists”, švedų Eriks Sade (Eric Saade) ir Lorina (Loreen), Selah Sue iš Belgijos, rumunų Inna, Melody Thornton iš legendinės amerikiečių popgrupės „The Pussycat Dolls”, Australijos elektroninės muzikos duetas „Parachute Youth”, o, taip pat, vokiečių ekstravagantiška multimenininkė DENA.

Festivalio teritorijoje bus prieinami barai, restoranai, palapinių miestelis, pramogų vietos, bus galimybė naudotis festivalio taksi, stovėjimo aikštele mašinoms ir autobusams, o, taip pat, patekti į renginį specialiu festivalio laiveliu, kuris kursuos iš Vecrigas. Bilietai į „Pestivals“ parduodami „Bilešu Serviss” tinkle. Dviejų dienų bilietai kainuos 24 latus, o VIP zonos bilietai – 50 latų. Daugiau informacijos apie festivalį ir programą – interneto tinklapyje www.pestivals.lv.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius