Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Šeštadienį Kupiškyje – Turistinio sezono atidarymo šventė

Šeštadienį prie trečiojo pagal dydį Lietuvoje dirbtinio vandens telkinio – Kupiškio marių aidės Turistinio sezono atidarymo šventė. Šįkart tai bus Aktyvaus laisvalaikio diena – savo sėkmę nuo ankstaus ryto (7 val.) bandys žvejai, nuo 10 val. varžysis tinklininkai, futbolininkai, bus galima lošti gatvės krepšinį, sportuoti judriosiose estafetėse, nuo 14 val. su savadarbe originalia plaukimo priemone bus verta varžytis „Linksmojoje Kupiškio marių regatoje“ – tai garantuos ne tik puikius įspūdžius, gerai praleistą laiką, naujus potyrius, bet ir paskatinimą.
Temos: 2 Šventė Kupiškis
Šventės metu bus pasirūpinta pačiais įvairiausiais pomėgiais – visą dieną nuo 10 val. iki vėlaus vakaro netradicinių gaminių ir originalių suvenyrų siūlys mugė ir bendruomenių palapinė, bus galima išmokti mankštos, šiaurietiško ėjimo, sveikos gyvensenos. Rungtys ir žaidimai bus ne tik įdomūs, bet ir masins prizais.

Bus galima plaukioti valtimis, baidarėmis, pasivažinėti paprastais ir elektriniais dviračiais ir taip susipažinti su nepaprastai gražiomis Kupiškio ir pamario apylinkėmis. Vaikučiai galės šėlti ant batuto, pajodinėti poniais, su miestu ir rajonu pasivažinėti traukinuku Pupsiuku, netrūks atrakcionų ir skanėstų.

Po aktyvių visos dienos pramogų vakare (nuo 19 val.) renginio organizatoriai siūlys pasidžiaugti koncertu, pelnyti prizų, nuo 21 val. iki paryčių šokti diskotekoje.

Registracija į žvejų varžybas – nuo 7 val., varžybų pradžia – 7.30 val. Varžybos vyks individualioje ir komandinėje įskaitose. Komandos narių skaičius – 3 asmenys. Žvejyba vyks plūdinėmis meškerėmis nuo kranto.

Nuo 10 iki 18 val. Aktyvaus poilsio diena Kupiškyje masins sportinėmis varžybomis. Krepšinį ir futbolą 3x3 bus galima žaisti dviejose  amžiaus grupėse (gimusieji 1997 m. ir vyresni – I grupė, gimusieji 1998 m. ir jaunesni – II grupė). Paplūdimio tinklinį 2x2 bus galima lošti dvejose lygose: vyrai (nedalyvauja paplūdimio tinklinio čempionato dalyviai) – 1-ojoje lygoje, veteranai, mišrios komandos ir pradedantieji varžysis 2-ojoje lygoje. Visose varžybose gali dalyvauti mišrios komandos: tėvai su vaikais, moterų ir vyrų komandos

Nuo 14 val. iki 16 val. vyks „Linksmoji Kupiškio marių regata“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius