Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velniop tuos aprangos kodus – svarbiausia labdara

Mantas Petruškevičius užsimerkė prieš Vienos pokylio aprangos kodą. Stilistas nebe pirmus metus lankosi šventėje, kurioje stebi mados tendencijas ir aprangos kodo paisymą. Nors vakaro apranga ir nusivylė, griežtasis mados kritikas pokylio dalyviams buvo atlaidus.
Mantas Petruškevičius demonstruoja „Mis Lietuva 2008“ Gabrielės Martirosianaitės apdarą. Ji –  viena stilingiausių vakaro dalyvių.
Mantas Petruškevičius demonstruoja „Mis Lietuvos 2008“ Gabrielės Martirosianaitės apdarą. Ji – viena stilingiausių vakaro dalyvių. / Irmanto Gelūno nuotr.

Šventėje, į kurią susirenka daugiau nei šimtas išsipusčiusių moterų, Mantui yra kur paganyti akis ir ką pakomentuoti. Pastaruoju metu kandusis ponių draugas Mantas tapo tolerantiškesnis ir nuolaidesnis į toną nepataikančioms moterims bei jų džentelmenams. Vienos pokylio vakarą pakalbintas stilistas taip pat buvo nusiteikęs atlaidžiai.

„Vaizdas nekoks“ 

„Svarbiausia labdara, tegul tik surenka tuos pinigus. O šiaip vaizdas nekoks. Net žinomų ponų damos nepasirūpino derama apranga ir nepaisė vakaro aprangos kodo. Kai kurios apsirengė juodai, o tai visiškai prieštarauja Vienos pokylio taisyklėms. Mačiau ir tokių „tortų“. Nekas, nekas...“ – sakė Mantas. Anot jo, pokylio debiutantai atrodė tvarkingiausiai.

Apie ponias atlydėjusius džentelmenus Mantas sakė: „Irgi nieko gero, daug tokių, kurie nepaisė reikalavimo mūvėti pirštines, avėti lakuotos odos batus.“

„Svarbiausia labdara“

Mantas svarstė, kad jeigu palygintume Vienos pokylį Lietuvoje ir Austrijoje, būtų liūdnas vaizdelis. „Mūsų pokylio dalyviai atrodytų lyg mokyklos išleistuvių vakarėlyje...“  – liūdnai sakė stilistas. Liūdina ir tai, kad, jo nuomone, metams bėgant padėtis ne gerėja, o blogėja. „Prieš kokius trejus metus viskas atrodė žymiai geriau. Gal todėl, kad rinkdavosi aukštuomenė, geriau išmananti apie aprangos kodą. Šį vakarą aukštuomenės praktiškai nėra“,  – sakė jis.

Vis dėlto stilistas šį kartą aprangą nustūmė į antrą vietą: „Tiek to, aš nieko nesakau – šiandien svarbiausia yra labdara.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius