-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alkanas krokodilas žiaumojo žvejo tinklą

Netoli Australijos miesto Keirnso krokodilas atakavo žveją, statantį vandenyne tinklą, ir ilgai nenorėjo paleisti iš nasrų grobio, kurį nuvilko į artimiausią seklumą ir bandė žiaumoti. Ekspertai mano, kad krokodilas užpuolė žvejo valtį todėl, kad buvo labai alkanas, o gelbėjimo tarnyba perspėja visus išplaukiančius į atvirą jūrą, kad žūklėje gali akis į akį susidurti su krokodilu.
croc
Krokodilas

Joelas Pecuttis dažnai prasidedant potvyniui ir kylant vandens lygiui vienoje rifų protakoje užmeta tinklą. Kai jis eilinį atvyko į pamėgtą žūklės vietą ir ėmė leisti už katerio borto tinklą, iš vandens galingu šuoliu pasirodė reptilija plačiai išžiotais nasrais ir stvėrė iš žvejo rankų tinklą. Laimei J.Pecuttis spėjo atšlyti, tačiau krokodilas nusitempė į seklumą jo tinklą. Žvejys nuskubėjo į kajutę fotoaparato ir žibintuvėlio, nes dar nebuvo pakankamai išaušę. „Norėjau nufotografuoti krokodilą, ryjantį mano tinklą, – tikino J.Pecuttis, – nes manim niekas nebūtų patikėjęs“.
  
Žvejo žodžiais, krokodilas buvo ne mažiau kaip trijų metrų ilgio ir atrodė gerokai įnirtęs. Specialistai teigia, kad tai vidutinis egzempliorius, nes keterotieji krokodilai užauga iki 7 m. Šios reptilijos gyvena tiek gėluose vandenyse, tiek jūroje ir gali nukeliauti didelius atstumus. Kasmet Australijoje nuo šių monstrų atakų žūsta vidutiniškai du žmonės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius