-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brakonierių humoras: ar galėjo 25 lydekos pačios įlipti į bagažinę?

Utenos regiono aplinkosaugininkai sulaikė du pažeidėjus, kurių automobilio bagažinėje rado žuvų laimikį. Aplinkosaugininkus apie įtartiną sustabdytą automobilį informavo Valstybinės sienos apsaugos tarnybos Ignalinos rinktinė. Pasieniečių ekipažas Zarasų rajone prie Drūkšių ežero sustabdyto automobilio bagažinėje aptiko 25 lydekas, karšį ir lyną. Apie žuvis automobiliu važiavę vyriškiai teigė nieko nežinantys.
Lydeka
Lydeka / BFL/Sauliaus Žiūros nuotr.

Žūklės laimikių ir meškeriojimo naujovių ieškokite specialioje „Facebook“ grupėje.

Atvykus Utenos regiono aplinkosaugininkams, sulaikytieji šmaikštavo, esą žuvys pačios į bagažinę įšokusios. Jų fantazija išblėso pareigūnams nusekus pėdsakais iki Drūkšių ežero. Ten rasta ką tik naudota medinė valtis privertė sulaikytuosius prisipažinti.

Pareigūnai surašė protokolą ir paėmė žvejybos įrankius – tinklus. Šie pažeidėjai pareigūnams įkliūva jau ne pirmą kartą – vienas sulaikytas jau penktą, kitas – ketvirtą kartą. Šįkart jų padaryta žala gamtai siekia kiek daugiau nei 14 tūkst. litų. Be šios žalos atlyginimo, jiems taip pat gresia bauda nuo 400 Lt iki 1 000 Lt. Taip pat bus konfiskuota ir brakonierių valtis.

Be to, automobilį vairavęs pažeidėjas neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Panašu, kad ši žvejyba vyrams atsieis brangiai ir bent kurį laiką jie daugiau nebenusižengs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius