Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Medžiotojo ir meškeriotojo“ trečiasis numeris pribloškia netikėtu viršeliu

Trečiasis žurnalo „Medžiotojas ir meškeriotojas“ numeris persmelktas grožiu ir netikėtomis žiniomis. Didžiausią grožio dozę numeryje pateikia, suprantama, moterys. Moterys, kurios puošia ir gyvenimą, ir, pasirodo, medžiotojų draugiją.
„Medžiotojo ir meškeriotojo“ trečiasis numeris
„Medžiotojo ir meškeriotojo“ trečiasis numeris / Žurnalo viršelio iliustr.

Tapk Žūklės rubrikos draugu FACEBOOK.

Medžiotojo, fotografo, plunksnos brolio Kosto Slivskio nuotraukose moterys medžiotojos tapo fotomodeliais su šautuvais. Plačiau apie tai, kaip Kostas kūrė grožį su medžiotojomis fotomodeliais, skaitykite ir grožėkitės žurnalo puslapiuose.

Kai medžiotojų gretos pildosi moterišku grožiu, tenka pasitempti ir vyrams. Kauno medžiotojai suskubo pirmieji – jie ne tik sugalvojo, inicijavo sukūrimą, bet jau ir pasisiuvo pirmuosius paradinius medžiotojų kostiumus.

Kiek kitoks grožis grįžta į mūsų skaidriąsias upes. Ar žinojote, kad ne taip seniai dar mūsų tėvai ir seneliai Lietuvoje žvejojo... eršketus? Ir ne bet kokį mailių, o žmogaus ūgio milžinus – tai įrodo ir žurnale spausdinama praėjusio amžiaus vidurio nuotrauka. Žurnale skaitykite, kaip šie vandenų gražuoliai sugrįžta į jų protėvių gyvenamąsias vietas.

To grožio ir daugiau žurnale aprašoma, tiesa, kai kurio liko tik įspaudai žemėje. Kaip specialistai spėja, tai buvo stambios gražuolės meškos, kuri apsilankė Lietuvoje.

Skaitytojai žurnale taip pat suras straipsnį apie garsųjį Miuncheno medžioklės ir žvejybos muziejų, trofėjų medžioklę ir jų vertinimo sistemas, šernus ir jų medžioklę, dviejų Lietuvos medžiotojų nuotykius Kanados taigoje, žvejybos Latvijoje ypatumus, kaip kovoti su uodais, kitų aktualių, reikalingų ir įdomių žinių, medžiotojų nuotykių, žvėrienos receptų ir kitos naudingos informacijos.

Kiti Žūklės straipsniai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius