Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raimondas Šilanskas Kaune vyksiančiame Bagažinių turguje bandys parduoti savo 7 metus naudotą meškerę

Darbą ir atostogas Palangoje pastarosiomis dienomis derinęs humoristas Raimondas Šilanskas šį šeštadienį užsuks į Kaune vyksiantį Bagažinių turgų.
Raimondas Šilanskas
Raimondas Šilanskas / Bagažinių turgaus rengėjų nuotr.

Tapk Žūklės draugu FACEBOOK tinkle.

Šiame kas mėnesį rengiamame turguje žmonės parduoda savo nereikalingus, bet dar gerus daiktus. Kadangi šį kartą renginio tema yra vasaros atostogos, aistringas žvejybos mėgėjas R. Šilanskas žada atvežti parduoti septynerius metus jam ištikimai tarnavusią meškerę.

„Spiningas atitarnavęs 7 metus, didžiausias laimikis – 10 kg sverianti lydeka. Tikiuosi, kad šią meškerę nusipirkęs žmogus rekordą pagerins“, – sako anekdotų karaliumi tituluojamas humoristas.

R.Šilanskas taip pat žada, kad šeštadienį jo bagažinėje bus visa jo kepurių nuo saulės kolekcija, futbolo, krepšinio kamuolių, ir, žinoma, knygelių su legendiniais humoristo anekdotais.

Beje, pasak R.Šilansko, atostogos toks jau metas, kai nutinka įvairiausi keisti dalykai, ne prastesni nei anekdotuose. Jis sutiko papasakoti porą nutikimų iš savo patirties šioje srityje.

„Prieš daug metų... Sėdime pajūryje, ilsimės, geriame alų ir ne tik. Ir štai, sugalvojome vieną kolegą smėlyje užkasti. Užkasėme, o jis rėkia, kad saulė galvą degina, kepurės prašo. Uždėjome ir kepurę, žmogus prisnūdo... Vėliau mes pajudėjome link namų, kolegą pamiršom – nesimato, ant smėlio tik kepurė... Pabudo žmogus po kiek laiko – nėra chebros, pradėjo rėkti, šauktis pagalbos, aplinkiniai padėjo, ištraukė...“, – pasakojo R.Šilanskas.

Kita istorija nutiko vos prieš keletą dienų Palangoje.

„Žvejojame ant tilto. Besimėgaujančių žūkle – gal visas tuzinas. Ir štai, ateina žmogelis su rūkyta žuvimi – „vaišinkitės“ sako. Ir nemokamai. Visi ragauja po kąsnį, o žuvis tokia sūri, kad druskos turbūt daugiau nei pačios žuvies. Ir kaip nebūtų keista, po 15 minučių pasirodo alaus pardavėjas su krepšiu, pilnu alaus butelių. Žinoma, visi perka iš jo po butelį druskai nuplauti, kiti – ir po du. Kažkaip kilo įtarimas, kad tarp žuvies vaišintojo už dyką ir alaus prekeivio yra kažkoks ryšys...“, – šmaikštavo anekdotų karalius.

Norintys išgirsti daugiau garsiojo humoristo pasakojamų istorijų ar įsigyti jo daiktų, turėtų šeštadienį nuo 10 val. atvykti į prekybos miestelį „Urmas“, kur vyks trečiasis šiais metais Bagažinių turgus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius